Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
YESS+ hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

YESS+ hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » YESS+ hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Yess Plus  Németh Zoltán

Yess Plus Németh Zoltán

Németh Zoltán vagyok jelenleg Budapesten élek a feleségemmel. Több pénzkereseti (munka) lehetőséget is kipróbáltam. Voltam több cégnél is alkalmazott, voltam hagyományos értelembe vett vállalkozó is. Láttam, hogy bánnak cégek az alkalmazottaikkal és az alkalmazottak mennyire kiszolgáltatottak munkaadójuktól. Nekem az a meggyőződésem, hogy nem azért élünk a földön, hogy szinte azt lehet mondani, rabszolgaként dolgozzunk egy életen át. Így hát én mindig tovább kerestem a lehetőségeket. Sok lehetőséget kipróbáltam, de csak 1-et találtam, ami tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Ahol az ember komoly jövedelemre tud szert tenni és ezt a jövedelmet akkor is kapja, ha nem akar vagy nem tud dolgozni. Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy ezzel a lehetőséggel bárki otthonról 2-3 év alatt elérheti anyagi függetlenségét. Itt Magyarországon azon kevés emberek csoportjához tartozhat, akik valóban európai jövedelemmel rendelnek. Ez engem lelkesít, hogy meg tudom mutatni más embereknek az anyagi függetlenség felé vezető utat. Nem értek egyet azzal, hogy sok ember keményen végigdolgozza az életét, és kevés pénzel, időskorba betegen nyugdíjba megy. Én megmutatom az embereknek, hogyan tudják ezt megtenni, sok pénzel, fiatalon és egészségesen. Ebből a célból hoztam létre ezt a weboldalt. Üdvözlettel: Németh Zoltán és Annamária

Yess Plus Gál Tamás

Yess Plus Gál Tamás

A legjobb orvosod a szervezeted! Táplálékkiegészítők onnan, ahol ehhez a világon a legjobban értenek. Ha a szervezet megkapja azt amire szüksége van, és azt a számára szükséges természetes formában illetve arányban, akkor számos betegséggel nem kell már számolni. Ez a lényeg. Add meg magadnak, ami jár. Az egészség fenntartása sokkal könnyebb, mint a betegség kezelése. A betegség gyógyítása sokkal eredményesebb, ha a test gyógyíthatja saját magát. De meg kell kapnia a hozzávalókat. Ezt a bizonyos hozzávalót ajánlom, ami az 5000 éves múltjával az egyike a leghitelesebb eszközöknek amire alapozhatsz, ha komolyan segíteni akarsz a szervezetednek a mindennapos küzdelemben. Egészségedre !

Yess Plus Kovacsics László

Yess Plus Kovacsics László

Korrekt lehetőség, ahol elismerik az Ön teljesítményét, és olyan jövedelmet és előrelépési lehetőséget biztosítanak, mely segítségével örömmé válnak a munkával töltött órák. Egy üzleti lehetőség, mely mindezt megvalósíthatja az Ön életében is. Szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik úgy érzik, hogy a mókuskerék foglyaivá váltak, és javítani szeretnének életkörülményeiken. Üzleti lehetőséget kínálunk fel, mely a legalapvetőbb módszert használja ki egyre jobban annak érdekében, hogy hétköznapi tevékenységeiből Önnek is jövedelme, pénze lehessen. Tudjuk, hogy nagyon sokan keresnek megoldást arra, hogy hogyan egészítsék ki keresetüket, hogyan építsenek fel egy alapvetően jó pénzügyi alapot, és teremtsék meg szeretteiknek az anyagi biztonságot.

Yess Plus Nagy László

Yess Plus Nagy László

Ha Önnek is elege van az állandó anyagi gondokból, de unja már a semmitmondó, teljesíthetetlen üzleti ajánlatokat, és szeretné végre egy igazán izgalmas lehetőségben kipróbálni magát, akkor most jó helyen jár. Ez a Yess Plus A Yess Plus egy olyan üzletrendszer, amely a jól átgondolt, könnyen teljesíthető üzleti tervnek köszönhetően, egy olyan lehetőséget tár Ön elé, amit ha kihasznál, akkor rövid időn belül megszűnhetnek az anyagi gondjai, sőt akár elérheti a hőn vágyott függetlenséget is. Milyen lehetőség ez? Ahol, - magas jövedelmet érhet el, csupán azzal, hogy vásárlókat toboroz. - kiváló minőségű termékkel javíthat életminőségén - rengeteg ajándékhoz és kedvezményhez juthat pusztán azzal, hogy saját üzletében vásárol. - saját webáruháza lehet szinte elenyésző költségek mellett. - és még számtalan plusz dolog, amit menet közben úgyis tapasztal majd.

Tuti menü