Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tiens hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

Tiens hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Tiens hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Tiens - Független tanácsadó honlapja

Tiens - Független tanácsadó honlapja

A Tiens egy MLM rendszer alapján működő, az ősi kínai-tibeti orvoslás tapasztalataira és eredményeire épülő nemzetközi cég. Olyan gyógyhatású termékcsaládok forgalmazásával foglalkozik, melyeket a modern biomérnöki technológia és a tradicionális kínai orvoslás receptjeinek felhasználásával dolgoztak ki.

Tiens Borsos Tamás

Tiens Borsos Tamás

6 TIPP, hogy Ön miért a Tiens termékeit vásárolja meg! - mert ezek a termékek gyógyszerek és homeopátiás készítmények mellett is kockázat mentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatók, - mert ezeket a készítményeket használja az ENSZ is (2002 óta a Tiens az ENSZ hivatalos beszállítója) - mert a patikai szerekhez képest hatóanyag tartalmuk többszöröse a gyógyszertárban forgalmazott készítményeknek, - mert a tünetek kezelése helyett, az okokat szüntetik meg, - mert természetesek és rendkívül tiszták (lásd. kóser minősítés, ISO, HACCP, stb.) - mert például a kálcium készítmények 98%-os felszívódásúak, ami egyedülálló a világon.

Tiens Dr. Labodáné Makay Andrea

Tiens Dr. Labodáné Makay Andrea

Kik vagyunk? Olyan emberek akik a Tiens által már nagyon sok barátot szereztek, egészségesebbek lettek és mind anyagilag mind szellemileg gyarapodtak... Akiknek vannak céljaik az életben és ezért hajlandók tenni is... Akik másokat szívvel-lélekkel segítenek, hogy ők is elérjék a céljaikat, ha ezért hajlandók tenni... Hogyan ismerkedtünk meg a Tiens céggel? Először a termékeket ismertük meg egy természetgyógyász hölgy által, majd sokáig tőle vásároltuk a táplálékkiegészítőket, anélkül hogy csatlakoztunk volna a céghez. Nagyon sok pozitív tapasztalatunk volt a termékek használatától. A legjelentősebb az volt, hogy a 4 éves kisfiunk, aki örökletesen asztmás, elhagyhatta a fulladása miatt használt kétféle steroidos sprayt, mivel az asztmás tünetei teljesen megszűntek mindössze egy Tiens kalcium-készítmény szedésétől. Az üzlet 2006. januártól tevékenykedünk üzletileg a Tiens cégnél. Egy másik MLM cégnél már dolgoztunk előtte, de mikor megismertük a termékeket, majd később a marketing tervet, tudtuk, hogy a Tiens cég egy kincsesbánya akár az egészség, akár anyagi oldalról tekintve.

Tiens Győr

Tiens Győr

Az utolsó évtizedekben hirtelen megnőtt a lakosság megbetegedéseinek száma. Szinte már alig vannak egészséges emberek. Hivatalos statisztika azt mutatja, hogy az emberek 85%-a beteg, 10%-a viszonylag egészséges és csak 5%-a teljesen egészséges. Emiatt egészségünk védelmét jobb akkor kezdeni, amikor még könnyebben tudunk valamit kijavítani. A szervezet tartalékai nem határtalanok, ha nem töltjük fel, akkor egy szép napon elfogynak. A rengeteg gyógyszergyár, a hatalmas mennyiségű gyógyszer sem tudott ezen javítani. A várt eredmény hiányában, és a túlélési ösztöntől vezérelve az emberek elkezdték keresni azt, ami mégiscsak kivezeti őket a zsákutcából.

Tiens Lakatos Erika

Tiens Lakatos Erika

Századokkal ezelőtt a kínaiak felismerték a gyógynövények és diéták jótékony hatását, a jó közérzet, az egészséges test a lélek és szellem megőrzésére. Ennek hatására a 90-es évek közepén Li Jin Yuan, a legősibb kínai orvosdinasztia leszármazottja megalapította a Tiens céget, mely Kína első magáncége és egyben az ősi receptúrák egyedüli birtokosa lett. Fejlesztéseinek eredményeképpen jelenleg a mai modern tudományokkal, biomérnöki technológiával, az ősi tudományokat, a hagyományos kínai orvoslás legjavát összeötvözve és tökéletesítve minőségileg egy magas színvonalú termékcsoportot állított össze. A Tiens csoport nagy hangsúlyt fektet a szigorú minőség ellenőrzési rendszerre annak érdekében, hogy biztosítsák termékeik rendkívüli minőségét.

Tiens Messina Klára

Tiens Messina Klára

Üdvözlöm a honlapomra érkezőket és engedjék meg, hogy mondjak egy pár szót magamról. Eredendő foglalkozásom elektro-kozmetikus, ami a test és arc szépségével és egészségével foglalkozik. Ehhez kerestem a megoldást a lelki problémák megértéséhez. Ezért csatlakoztam egy mélyen ezoterikusan gondolkodó szervezethez, ahol megszereztem a következő diplomákat: - Reiki Mester Tanári - Arolo Tanár - Tifár Gyógyító - Pszi - Sebész És még mindég nem volt kerek az egész, és ekkor találkoztam a Tiens - sel. ÉS MOST AZ ÉGBE KIÁLTHATOM, HOGY A FÖLDÖN IS HALLJÁK: IGEN MEG VAN ­- így már kerek az egész! A Tiens termékekkel miden segítséget meg adhatok azon emberek számára, akik úgy lelki egyensúlyukat, mint egészségüket visszaszerezni kívánják, és anyagi problémájukat is ORVOSOLNI TUDJUK. Ha még nem érted el Ha még nem adtad fel Ha még vannak vágyaid Ha még vannak álmaid Szárnyalj velem a Tiens - ben mert: Ha csak elmondom Önnek elfelejti, Ha megmutatom emlékezni fog rá Ha azonban Ön is csinálja megérti. Messina Klára 7, Vezető

Tuti menü