Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MLM könyvek képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

MLM könyvek - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » MLM könyvek
Keresés
Találatok száma - 11 db
A siker titka

A siker titka

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önfejlesztő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. ÉletbőI vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ezek az elvek nem elvont elmélkedés eredményei. A szerzők személyes tapasztalatain túl tükrözik annak a több mint 500 kiemelkedő amerikainak a sikerfilozófiáját, akikkel Napoleon Hill, e könyv egyik szerzője még fiatal újságíróként interjút készített, felemelkedésük titkát kutatva. Ebben a könyvben készen kapjuk az elveket. De nemcsak az elveket, hanem azokat a módszereket és technikákat is, ahogyan ezeket alkalmaznunk kell. Sőt, ahogyan ezek alkalmazása második természetünkké válik. Vagyis, ahogyan szert tehetünk a siker szokására. A sikerhez vezető út senki előtt sincs zárva, akiben van elszántság, hogy változzék, nyitottság, hogy mások tapasztalataiból tanuljon és állhatatosság, hogy gyakorlással elsajátítsa a sikeres cselekvés technikáját. Ez a könyv nélkülözhetetlen útitárs ebben.

A titok

A titok

Az univerzum törvényét ismerheted meg általa, amely korábban a leggazdagabbak és leghíresebbek féltve őrzött titka volt. Ez a könyv, véleményem szerint is, az önfejlesztő irodalom következő mérföldköve Napoleon Hill- 'Gondolkozz és gazdagodj' könyve óta. Az életedet gyökeresen megváltoztatja. Én magam is gyakran átéltem már a 'Titok' működését. Csak néhányan azok közül, akiket valószínűleg Te is ismersz és sikerrel alkalmazzák a Titkot: Jack Canfield, a The Success Principles szerzője, és nem mellékesen társszerzője az Erőleves a léleknek című, a New York Times bestseller-listáján jegyzett nagysikerű sorozatnak, amely mára elérte a százmilliós kinyomtatott példányszámot. Jack Amerika vezető szakértője, aki vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, értékesítő szakemberek, alkalmazottak, tanárok százezreinek áttörő sikeréért felelős. Bob Proctor a valaha élt nagy tanítók bölcsességének modern letéteményese. Először is volt Andrew Carnegie, aki továbbadta a tudást Napoleon Hillnek. Majd Earl Nightingale következett - tőle kapta a stafétát Bob. Bob több mint negyven éve kutatja az emberi elme lehetőségeit. Járja a világot, és tanítja A Titkot, cégeket, illetve magánszemélyeket segítve, hogy a vonzás törvénye által gazdagságot és bőséget vigyenek az életükbe. Ő a szerzője a You Were Born Rich /Gazdagnak születtél /című nemzetközi sikerkönyvnek.

Gazdag papa, szegény papa

Gazdag papa, szegény papa

Ez a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, - elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben, mint mi.

Hálózatépítő Mester

Hálózatépítő Mester

Szeretnél egy hatalmas és sikeres Hálózatot építeni, amely rendszeres passzív jövedelmet termel? A megoldás egyszerű: képezd magad személyi edzővé a hálózatépítésben! A könyv bemutat egy egyszerű, ötlépéses folyamatot, amely kulcsfontosságú lehet hálózatod duplázódása és jövedelmezősége szempontjából. A rendszert bárki meg tudja tanulni, így mindenki képes lehet arra, hogy passzív jövedelmet teremtsen családjának. A könyvben sok magyarázó ábra segíti az olvasót, hogy sikeresen megmássza a Motiváció - Tanulás - Hozzáértés - Önbizalom - Passzív jövedelem egymásra épülő lépcsőfokait.

Mikor leszel milliomos?

Mikor leszel milliomos?

Ez a honlap nem az örök cinikusoknak szól, akik lenézik a motiváció értékét, sem azoknak, akiket folyamatosan motiválni kell ahhoz, hogy megmozduljanak... Az okos ember, ha nem tudja hova és hogyan tovább, keres valakit, aki sikeresnek tűnik, és megkérdezi tőle: Te hogyan csinálod? Majd odafigyel a válaszra - mit tud hasznosítani a saját életében. A Hétköznapi harcosok motivációs könyv azoknak szól, akik hajlandóak tanulni mások sikereiből, kudarcaiból, küzdelmeiből. Hét ember őszinte vallomása. Módszerek, ötletek, sorsok.

MLM sikertitkok

MLM sikertitkok

Az ezen az oldalon közölt információk megkérdőjelezhetik az otthonról végzett jövedelemszerző tevékenységre vonatkozó eddigi ismereteidet, emellett viszont jelentősen megnövelhetik az MLM vállalkozásod iránt érdeklők számát, és az abból származó bevételeidet is... Mindenesetre én figyelmeztettelek! Nos, az igazság egyszerűen az, hogy... Mindaz, amit jelenleg a felső vonalak többsége a hálózat-építőinek tanít, régebben remekül működött, úgy a 90-es évek elején, de ma már más időket élünk, és a talpraesett, az új megoldásokra fogékony hálózatépítők, akik megértették az Online MLM korszakváltó üzleti filozófiáját, a jövőben egyszerűen le fogják hagynimindazokat, akik továbbra is csak üldözni akarják a vásárlójelölteket, és megpróbálják rájuk tukmálni a termékeiket.

MLM titkok

MLM titkok

Szeretnéd tudni, hogy mit kell kérdezned ahhoz, hogy eredményesen tudj értékesíteni? Szeretnél megtanulni ráhangolódni a vevődre? Szeretnéd a képességet, hogy mindezt végre is tudd hajtani? A legtöbb ember ott hibázza el... Száz emberből kilencvenöt a termékeit magasztalja, amikor értékesítésre kerül a sor. Logikusnak tűnik. 'Minél jobb a termék, annál valószínűbb, hogy szükség van rá. Minél többet tud a vevőnek kiszemelt áldozat ezekről a jó tulajdonságokról, annál biztosabb, hogy meg fogja venni.' - Gondolja a legtöbb ember. A kérdés a következő: jól gondolják? Te hogy gondolod? Biztosan ismerősek a következő történetek: Értékesítés: az értékesítő leül veled szemben, és csak mondja, mondja és mondja. Hogy jössze Te a képbe? Hát úgy, hogy nyilván be kéne látnod: ezen előnyöket épeszű ember ki nem hagyja! A Te gondolataid nem érdekesek. El kellene fogadnod, hogy... MLM: Az ő terméke a legjobb, szuper kutatásokon alapul (röpködnek a Nobel díjak), egészséges leszel, sokáig fogsz élni, szép lesz a bőröd, stb. Léteznek ilyen üzletemberek igaz? Te hol tartasz most? Rájöttél arra, hogy a kérdezéstechnika a megoldás? Szeretnél megtanulni jól kérdezni?

Mobilpont

Mobilpont

Mobilpont, pénzt tudsz keresni sms üzenetek fogadásával, olyan üzeneteket kapsz melyek a te érdeklődési körödhöz tartoznak, így fontos információkat kaphatsz, közben pénzt kereshetsz, persze több pénz jön ha nekiállsz csapatot építeni, nem mindennap kapsz reklámokat, így lassan gyűlne össze a limit....

Perfekt-Power Kft.

Perfekt-Power Kft.

Elméleti és gyakorlati oktatások kiegészítőjeként a szakirodalom olvasása elengedhetetlen. A rendelhető könyvek, kazetták a mellékelt csoportosításban is megtekinthetők, rendelhetők akár az interneten keresztül is! Amennyiben a könyvlistánál több információra tart igényt, vagy egyedi ajánlatra van szüksége hívja fel az irodánkat, ahol segítséget kaphat az ön számára legmegfelelőbb könyv kiválasztásához, megvásárlásához!

Hirdetés
Útikalauz a Network Marketinghez

Útikalauz a Network Marketinghez

Mit ad neked ez a könyv? Fel fogod tudni ismerni, hogy át akarnak-e verni téged, vagy egy valódi lehetőséggel állsz-e szemben! Segíteni tudsz másoknak, hogy ne verhessék át őket sem! Képes leszel eldönteni, hogy egy konkrét hálózatos üzletbe érdemes-e belekezdened! Ezen túl megismered a vállalkozások hosszútávú sikerének titkait, amik nélkül az út a profit elvesztése és a csőd felé vezet! A megoldás: ismerj meg 8 egyszerű lépést, amit ha követsz, el tudsz kerülni minden csapdát! A könyvben letölthető AJÁNDÉK tartalmakat is találsz!? Legyünk okosabbak a pilótajátékoknál!

Ütőképes Network marketing

Ütőképes Network marketing

Oly sok gyakorlati buktató után sajnálom, hogy nem olvashattam ezt a könyvet már az el?tt, hogy az üzleti tevékenységbe belevágtam volna. Robert Butwin valóban üt?képes módszereket ajánl, amelyek átsegítenek minden nehézségen, hogy végül eljuss a sikeres értékesít? hálózathoz. - Tom (Big Al) Schreiter, a Big Al c. sorozat szerzője

Tuti menü