Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lyoness hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

Lyoness hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Lyoness hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Digiműhely

Digiműhely

Az egyik fő tevékenységemet, a digitalizálást, 2002-ben kezdtem családi hanglemezeink archiválásával. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egyre több fajta hang, állókép, mozgófilm és videó digitalizálását tudtam elvállalni. 2007 elején egy önálló üzlethelyiségbe rendezkedtem be. A VII. kerület Dob utca 82.szám alatt várom Önöket régi (és új) családi és céges felvételeikkel. A digitalizáláson kívül egy műszaki kisbolt is szolgálja a betérőket szórakoztatóelektronikával (MP3/MP4, fényképezőgépek, DVD lejátszó, digitális képkeret, hordozható LCD TV, tablet, stb...), adathordozókkal, kábelekkel, akkumulátorokkal, távirányítókkal és sok más hasznos aprósággal. Érdemes megtekinteni az iPad-ek kínálatát is, Lyoness kedvezmény természetesen azokra is vonatkozik!

Fantázia függöny szalon

Fantázia függöny szalon

Üzletünk árukészletének kialakításakor mindig figyelembe vesszük az aktuális vevői igényeket. Olyan termékeket árulunk szalonunkban, amelyek megfelelnek a jelenlegi lakberendezési trendeknek, és amelyeket vásárlóink keresnek. Számunkra elsődleges a minőség kérdése, ezért azokat a kitűnő színvonalú termékeket forgalmazzuk, amelyek nem csupán alkalmasak céljuk betöltésére, de maximálisan kielégítik a vásárlók mindennemű felhasználói igényét is. Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kíváncsiak vagyunk vevőink véleményére, meghallgatjuk észrevételeiket, javaslataikat, hogy azokat föl tudjuk használni munkánk során. Üzletünk külső és belső megjelenítését is folyamatosan a vásárlók igényeihez, elvárásaihoz igazítjuk, hogy mindig otthonosan érezzék magukat nálunk. Beszállítóinkat nagy figyelemmel választjuk ki, hogy mindig az elérhető legjobb minőséggel tudjunk szolgálni. Megköveteljük tőlük, hogy az árut pontosan szállítsák ki számunkra, de kiemelten figyelünk arra is, hogy saját kiszállításaink is a lehető legpontosabbak legyenek, vásárlóink mindig időben hozzájussanak termékeinkhez. Az általunk forgalmazott árukat mindig ellenőrizzük és kipróbáljuk, mielőtt eladnánk azokat. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minőségüket megőrizzük, amíg raktárkészletünkben tároljuk azokat.

Lyoness Portré Fotó Debrecenben

Lyoness Portré Fotó Debrecenben

Esküvői képek, fotó, szalagtűző fotózás, tabló- tabló fotó készítés, egyedi naptár, Portré Fotó. Digitális kép kidolgozás, szkennelés, digitalizálás Debrecen főutcáján. Művészi akt, erotikus képek. Lyoness törzsvásárlóknak 9% visszatérítés.

vásárlóCsapat

vásárlóCsapat

Mindannyian szeretnénk minél kevesebbet fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, melyek meghatározzák mindennapi életünket. Költségeink úgy is csökkenthetők, hogy a vásárlások után folyamatosan pénzt kapunk vissza, így megtakarításra tehetünk szert. Minden kisebb-nagyobb közösséget a közös célok, az összetartozás, a csapatmunka hajt. Nincs ez máshogy nálunk sem.

Tuti menü