Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózatépítők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tiens - Yess [5. oldal]
részletek »

Hálózatépítők képes leírás: Tiens - Yess [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
Tiens Dr. Labodáné Makay Andrea

Tiens Dr. Labodáné Makay Andrea

Kik vagyunk? Olyan emberek akik a Tiens által már nagyon sok barátot szereztek, egészségesebbek lettek és mind anyagilag mind szellemileg gyarapodtak... Akiknek vannak céljaik az életben és ezért hajlandók tenni is... Akik másokat szívvel-lélekkel segítenek, hogy ők is elérjék a céljaikat, ha ezért hajlandók tenni... Hogyan ismerkedtünk meg a Tiens céggel? Először a termékeket ismertük meg egy természetgyógyász hölgy által, majd sokáig tőle vásároltuk a táplálékkiegészítőket, anélkül hogy csatlakoztunk volna a céghez. Nagyon sok pozitív tapasztalatunk volt a termékek használatától. A legjelentősebb az volt, hogy a 4 éves kisfiunk, aki örökletesen asztmás, elhagyhatta a fulladása miatt használt kétféle steroidos sprayt, mivel az asztmás tünetei teljesen megszűntek mindössze egy Tiens kalcium-készítmény szedésétől. Az üzlet 2006. januártól tevékenykedünk üzletileg a Tiens cégnél. Egy másik MLM cégnél már dolgoztunk előtte, de mikor megismertük a termékeket, majd később a marketing tervet, tudtuk, hogy a Tiens cég egy kincsesbánya akár az egészség, akár anyagi oldalról tekintve.

Tiens Győr

Tiens Győr

Az utolsó évtizedekben hirtelen megnőtt a lakosság megbetegedéseinek száma. Szinte már alig vannak egészséges emberek. Hivatalos statisztika azt mutatja, hogy az emberek 85%-a beteg, 10%-a viszonylag egészséges és csak 5%-a teljesen egészséges. Emiatt egészségünk védelmét jobb akkor kezdeni, amikor még könnyebben tudunk valamit kijavítani. A szervezet tartalékai nem határtalanok, ha nem töltjük fel, akkor egy szép napon elfogynak. A rengeteg gyógyszergyár, a hatalmas mennyiségű gyógyszer sem tudott ezen javítani. A várt eredmény hiányában, és a túlélési ösztöntől vezérelve az emberek elkezdték keresni azt, ami mégiscsak kivezeti őket a zsákutcából.

Tiens Lakatos Erika

Tiens Lakatos Erika

Századokkal ezelőtt a kínaiak felismerték a gyógynövények és diéták jótékony hatását, a jó közérzet, az egészséges test a lélek és szellem megőrzésére. Ennek hatására a 90-es évek közepén Li Jin Yuan, a legősibb kínai orvosdinasztia leszármazottja megalapította a Tiens céget, mely Kína első magáncége és egyben az ősi receptúrák egyedüli birtokosa lett. Fejlesztéseinek eredményeképpen jelenleg a mai modern tudományokkal, biomérnöki technológiával, az ősi tudományokat, a hagyományos kínai orvoslás legjavát összeötvözve és tökéletesítve minőségileg egy magas színvonalú termékcsoportot állított össze. A Tiens csoport nagy hangsúlyt fektet a szigorú minőség ellenőrzési rendszerre annak érdekében, hogy biztosítsák termékeik rendkívüli minőségét.

Tiens Messina Klára

Tiens Messina Klára

Üdvözlöm a honlapomra érkezőket és engedjék meg, hogy mondjak egy pár szót magamról. Eredendő foglalkozásom elektro-kozmetikus, ami a test és arc szépségével és egészségével foglalkozik. Ehhez kerestem a megoldást a lelki problémák megértéséhez. Ezért csatlakoztam egy mélyen ezoterikusan gondolkodó szervezethez, ahol megszereztem a következő diplomákat: - Reiki Mester Tanári - Arolo Tanár - Tifár Gyógyító - Pszi - Sebész És még mindég nem volt kerek az egész, és ekkor találkoztam a Tiens - sel. ÉS MOST AZ ÉGBE KIÁLTHATOM, HOGY A FÖLDÖN IS HALLJÁK: IGEN MEG VAN ­- így már kerek az egész! A Tiens termékekkel miden segítséget meg adhatok azon emberek számára, akik úgy lelki egyensúlyukat, mint egészségüket visszaszerezni kívánják, és anyagi problémájukat is ORVOSOLNI TUDJUK. Ha még nem érted el Ha még nem adtad fel Ha még vannak vágyaid Ha még vannak álmaid Szárnyalj velem a Tiens - ben mert: Ha csak elmondom Önnek elfelejti, Ha megmutatom emlékezni fog rá Ha azonban Ön is csinálja megérti. Messina Klára 7, Vezető

Tóth Lajos - DXN

Tóth Lajos - DXN

Tóth Lajos vagyok. A DXN Europe tagja. Szeretném felhívni a figyelmedet erre a lehetőségre. A weblapomnak az a célja, hogy segítsek Neked egy jobb, egészségesebb életvitel eléréséhez és megoldást kínáljak az eddig meglévő problémáidra. A DXN termékek nyílt kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Törzsvásárlói rendszerben történik az értékesítésük, a weboldalamon keresztül lehet rendelni, ahol további információk is találhatóak.

Útikalauz a Network Marketinghez

Útikalauz a Network Marketinghez

Mit ad neked ez a könyv? Fel fogod tudni ismerni, hogy át akarnak-e verni téged, vagy egy valódi lehetőséggel állsz-e szemben! Segíteni tudsz másoknak, hogy ne verhessék át őket sem! Képes leszel eldönteni, hogy egy konkrét hálózatos üzletbe érdemes-e belekezdened! Ezen túl megismered a vállalkozások hosszútávú sikerének titkait, amik nélkül az út a profit elvesztése és a csőd felé vezet! A megoldás: ismerj meg 8 egyszerű lépést, amit ha követsz, el tudsz kerülni minden csapdát! A könyvben letölthető AJÁNDÉK tartalmakat is találsz!? Legyünk okosabbak a pilótajátékoknál!

Ütőképes Network marketing

Ütőképes Network marketing

Oly sok gyakorlati buktató után sajnálom, hogy nem olvashattam ezt a könyvet már az el?tt, hogy az üzleti tevékenységbe belevágtam volna. Robert Butwin valóban üt?képes módszereket ajánl, amelyek átsegítenek minden nehézségen, hogy végül eljuss a sikeres értékesít? hálózathoz. - Tom (Big Al) Schreiter, a Big Al c. sorozat szerzője

vásárlóCsapat

vásárlóCsapat

Mindannyian szeretnénk minél kevesebbet fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, melyek meghatározzák mindennapi életünket. Költségeink úgy is csökkenthetők, hogy a vásárlások után folyamatosan pénzt kapunk vissza, így megtakarításra tehetünk szert. Minden kisebb-nagyobb közösséget a közös célok, az összetartozás, a csapatmunka hajt. Nincs ez máshogy nálunk sem.

Vemma

Vemma

Bemutatjuk a Vemma szuper dzsúszt! A Vemma egy kizárólag növényi eredetű folyékony teljesen komplex étrend kiegészítő. Miért a Vemma? A Vemma valószínűleg a legerősebb folyékony antioxidáns, amellyel szervezete valaha találkozott. 12 vitamint és több mint 65 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A Vemma u.n. kolloidális szerkezetű sejtszinten felszívódó tápanyagokat tartalmaz, amelyeket szervezetünk felismer és akár 97%-ban hasznosítani is tud. A Vemma egyedülálló szabadalmaztatott mangosztán kivonatot tartalmaz, amely a xanton fitonutrienseinek köszönhetően az egyik legerősebb természetes antioxidáns. A mangosztánt eddig több mint 130 betegségnél alkalmazták sikeresen. Ezeken kívül organikus zöld teával és aloé verával teszik kutatói a létező legkomplexebb étrend kiegészítővé a világon. A Vemma napi adagja több mint 20 kg zöldség-gyümölcs, sajt, tojás, ?, tápanyag mennyiségét tartalmazza.

Hirdetés
Vitalion

Vitalion

A HRI-vitalion Életmód és Egészségvédő Klub, rövid nevén HRI-vitalion Klub célja a népbetegségek legyőzése Magyarországon. Közülük a két leggyakoribb, a csontritkulás és az érelmeszesedés leküzdését, de főleg megelőzését tekintjük kiemelt feladatunknak. Célunkat tagjaink segítségével, a tájékoztatás és a felvilágosítás eszközével kívánjuk elérni. A Klub fontosnak tartja a lakosság egészségügyi kultúrájának növelését, ennek érdekében szakemberek bevonásával rendszeresen tart előadásokat. Eseményeinkről és a változásokról a havonta megjelenő hírlevélben értesítjük tagjainkat. Feltétele a belépésnek, hogy a leendő tag a HRI-vitalion Pontgyűjtő Klub szabályzatát kötelező érvényűnek elfogadja. Az alapszabály rövidített változata olvasható a jelentkezési lap hátoldalán is. Az első termék megvásárlása tartalmazza az éves tagdíjat is, ami 2000 forint. A későbbiekben csak akkor kell a klubtársunknak tagdíjat fizetnie, ha képződött jutaléka. Amíg ez nem történik meg, a klubtagság ingyenes. Tagjaink a klub keretében végzett tevékenységükért pontokat gyűjthetnek, amelyeket kedvezményesen termékekre válthatnak. A pontokat a HRI-vitalion Pontgyűjtő Klub tartja nyilván.

Vitalland

Vitalland

A legtöbb hálózatépítést támogató weboldal kizárólag a weboldal tulajdonosának termel profitot, mi a Vitallandot azonban úgy alkottuk meg, hogy Te is sajátodként használhasd. Ráadásul a Vitallanddal könnyedén fel tudod építeni a saját hálózatodat, mert minden időrabló operatív munkát elvégez helyetted az ügyfélszolgálatunk, így Te a valóban lényeges dolgokra koncentrálhatsz. Mi a rendelkezésedre bocsátjuk ezt a nagyon sikeres weboldal rendszert, amit már a regisztrációd első másodpercétől kezdve ingyenesen használhatsz. Ezt mi nem kötjük feltételekhez, kvalifikációs szintekhez vagy havi díjakhoz. A Vitalland online hálózatépítő rendszere ingyenesen a rendelkezésedre áll, és neked dolgozik. Pusztán azt kell elsajátítanod, hogy hogyan tudod kihozni belőle a legtöbbet.

Waldy Team Forever

Waldy Team Forever

A természet megalkotta a tökéleteset, az Aloe Vera gyógynövényt! Az Aloe Vera gyógynövény legnagyobb termesztője a Forever Living Products cég. Az általa készített táplálék-kiegészítők, személyi higiéniai, dekor kozmetikai termékek vitathatatlanul a Világ egyik legkiválóbb termékei. Ezért a cél, hogy az emberek megismerjék, ezeket, a remek termékeket, és minél többen használják, minél kedvezőbb áron. A cég nem csak termékekben, de az Üzleti ajánlatában is a legjobb a világon.

Webstar - hálózatépítők

Webstar - hálózatépítők

Regisztráció után kapunk 2500 Ft-ot aztán a képfeltöltésért 5000et és az adatlap feltöltéséért ismét 5000 et ezekután már csak regisztrálni kell az embereket ingyenesen és /fő 2500 Ft-ot kapunk! Ezt 100 000 Ft-ig gyűjhetjük és levásárolhatjuk a nov. 1-én nyíló webáruházban, ahol 10-70%os kedvezménnyel vásárolhatunk világmárkák közül!Regisztrrációért írjatok emailt!

Wellnet

Wellnet

A Wellnet küldetése, hogy partnerei számára biztosítsa a jól érzem magam életérzés megélését. A Wellnet 2013-ra egyedi, piacvezető előnyöket és lehetőségeket ad partnereinek Közép-Kelet-Európa térségében. Nem feltétlenül a legnagyobbak, de feltétlenül az egyik legjobbak, bizonyos területeken a legjobbak akarunk lenni! Az alkotó, szorgalmas ember számára a világ kitárul. Újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, számtalan kínálkozó alkalom ajánlja a jó döntés szabadságát. Hiszem, hogy a világ mindenki számára bő kézzel kínálja a lehetőségek garmadát.

Yess Plus  Németh Zoltán

Yess Plus Németh Zoltán

Németh Zoltán vagyok jelenleg Budapesten élek a feleségemmel. Több pénzkereseti (munka) lehetőséget is kipróbáltam. Voltam több cégnél is alkalmazott, voltam hagyományos értelembe vett vállalkozó is. Láttam, hogy bánnak cégek az alkalmazottaikkal és az alkalmazottak mennyire kiszolgáltatottak munkaadójuktól. Nekem az a meggyőződésem, hogy nem azért élünk a földön, hogy szinte azt lehet mondani, rabszolgaként dolgozzunk egy életen át. Így hát én mindig tovább kerestem a lehetőségeket. Sok lehetőséget kipróbáltam, de csak 1-et találtam, ami tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Ahol az ember komoly jövedelemre tud szert tenni és ezt a jövedelmet akkor is kapja, ha nem akar vagy nem tud dolgozni. Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy ezzel a lehetőséggel bárki otthonról 2-3 év alatt elérheti anyagi függetlenségét. Itt Magyarországon azon kevés emberek csoportjához tartozhat, akik valóban európai jövedelemmel rendelnek. Ez engem lelkesít, hogy meg tudom mutatni más embereknek az anyagi függetlenség felé vezető utat. Nem értek egyet azzal, hogy sok ember keményen végigdolgozza az életét, és kevés pénzel, időskorba betegen nyugdíjba megy. Én megmutatom az embereknek, hogyan tudják ezt megtenni, sok pénzel, fiatalon és egészségesen. Ebből a célból hoztam létre ezt a weboldalt. Üdvözlettel: Németh Zoltán és Annamária

Yess Plus Gál Tamás

Yess Plus Gál Tamás

A legjobb orvosod a szervezeted! Táplálékkiegészítők onnan, ahol ehhez a világon a legjobban értenek. Ha a szervezet megkapja azt amire szüksége van, és azt a számára szükséges természetes formában illetve arányban, akkor számos betegséggel nem kell már számolni. Ez a lényeg. Add meg magadnak, ami jár. Az egészség fenntartása sokkal könnyebb, mint a betegség kezelése. A betegség gyógyítása sokkal eredményesebb, ha a test gyógyíthatja saját magát. De meg kell kapnia a hozzávalókat. Ezt a bizonyos hozzávalót ajánlom, ami az 5000 éves múltjával az egyike a leghitelesebb eszközöknek amire alapozhatsz, ha komolyan segíteni akarsz a szervezetednek a mindennapos küzdelemben. Egészségedre !

Yess Plus Kovacsics László

Yess Plus Kovacsics László

Korrekt lehetőség, ahol elismerik az Ön teljesítményét, és olyan jövedelmet és előrelépési lehetőséget biztosítanak, mely segítségével örömmé válnak a munkával töltött órák. Egy üzleti lehetőség, mely mindezt megvalósíthatja az Ön életében is. Szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik úgy érzik, hogy a mókuskerék foglyaivá váltak, és javítani szeretnének életkörülményeiken. Üzleti lehetőséget kínálunk fel, mely a legalapvetőbb módszert használja ki egyre jobban annak érdekében, hogy hétköznapi tevékenységeiből Önnek is jövedelme, pénze lehessen. Tudjuk, hogy nagyon sokan keresnek megoldást arra, hogy hogyan egészítsék ki keresetüket, hogyan építsenek fel egy alapvetően jó pénzügyi alapot, és teremtsék meg szeretteiknek az anyagi biztonságot.

Tuti menü