Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózatépítők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: MLM - Tiens [4. oldal]
részletek »

Hálózatépítők képes leírás: MLM - Tiens [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
MLM sikertitkok

MLM sikertitkok

Az ezen az oldalon közölt információk megkérdőjelezhetik az otthonról végzett jövedelemszerző tevékenységre vonatkozó eddigi ismereteidet, emellett viszont jelentősen megnövelhetik az MLM vállalkozásod iránt érdeklők számát, és az abból származó bevételeidet is... Mindenesetre én figyelmeztettelek! Nos, az igazság egyszerűen az, hogy... Mindaz, amit jelenleg a felső vonalak többsége a hálózat-építőinek tanít, régebben remekül működött, úgy a 90-es évek elején, de ma már más időket élünk, és a talpraesett, az új megoldásokra fogékony hálózatépítők, akik megértették az Online MLM korszakváltó üzleti filozófiáját, a jövőben egyszerűen le fogják hagynimindazokat, akik továbbra is csak üldözni akarják a vásárlójelölteket, és megpróbálják rájuk tukmálni a termékeiket.

MLM titkok

MLM titkok

Szeretnéd tudni, hogy mit kell kérdezned ahhoz, hogy eredményesen tudj értékesíteni? Szeretnél megtanulni ráhangolódni a vevődre? Szeretnéd a képességet, hogy mindezt végre is tudd hajtani? A legtöbb ember ott hibázza el... Száz emberből kilencvenöt a termékeit magasztalja, amikor értékesítésre kerül a sor. Logikusnak tűnik. 'Minél jobb a termék, annál valószínűbb, hogy szükség van rá. Minél többet tud a vevőnek kiszemelt áldozat ezekről a jó tulajdonságokról, annál biztosabb, hogy meg fogja venni.' - Gondolja a legtöbb ember. A kérdés a következő: jól gondolják? Te hogy gondolod? Biztosan ismerősek a következő történetek: Értékesítés: az értékesítő leül veled szemben, és csak mondja, mondja és mondja. Hogy jössze Te a képbe? Hát úgy, hogy nyilván be kéne látnod: ezen előnyöket épeszű ember ki nem hagyja! A Te gondolataid nem érdekesek. El kellene fogadnod, hogy... MLM: Az ő terméke a legjobb, szuper kutatásokon alapul (röpködnek a Nobel díjak), egészséges leszel, sokáig fogsz élni, szép lesz a bőröd, stb. Léteznek ilyen üzletemberek igaz? Te hol tartasz most? Rájöttél arra, hogy a kérdezéstechnika a megoldás? Szeretnél megtanulni jól kérdezni?

Mobilpont

Mobilpont

Mobilpont, pénzt tudsz keresni sms üzenetek fogadásával, olyan üzeneteket kapsz melyek a te érdeklődési körödhöz tartoznak, így fontos információkat kaphatsz, közben pénzt kereshetsz, persze több pénz jön ha nekiállsz csapatot építeni, nem mindennap kapsz reklámokat, így lassan gyűlne össze a limit....

Naturlife

Naturlife

Bizonyára kevesen vannak olyanok, akik ne hallották volna még embertársaikat felsóhajtani: bezzeg a nagyszüleink azt sem tudták, mi az a betegség! Sajnos ebben nagyon sok az igazság, de mire is vezethető ez vissza. A varázsszó: életmód. Napi közvetlen kapcsolat a természettel, stresszmentes környezet, tartósítószerektől és növényvédő szerektől mentes ételek. Valószínű, hogy ez sem cseng, idegenül sokunk fülében, csak azonnal el is intézzük annyival, hogy Na ja persze, de ki képes erre a mai világban!. Nos igen, hát valóban nem sokan, de legalább már egyre többen felismerik és igénylik is a megoldást erre a problémára. Miről is van szó? Mind több és több embertársunk próbál valamilyen rendszeres testmozgást választani magának, újra divattá vált a kirándulás a természetbe, a relaxálás különböző formáival próbáljuk elménket is úgymond méregteleníteni, és persze hadba indulunk a korszerű táplálkozás csatamezején is. Valójában ez lehet az a háború, amelyet nem is olyan könnyű megnyerni, ugyanis az ellenfél igen jól felfegyverkezett. Tartósítószerekkel, adalékanyagokkal és ízfokozókkal átitatott élelmiszerek, kész és félkész ételek, szirupos, szénsavas és édesítőszerektől kicsattanó italok.

Neways csoport tanácsadó

Neways csoport tanácsadó

Meginná, megenné kedvelt tusfürdőjét, krémét vagy fogkrémét?! Ugyanis a kemikáliák 50%-kal jobban felszívódnak (legnagyobb szervünkön) a bőrünkön át! Tudta? Szájunkban lévő nyálkahártya által felszívott mikroelemek maradéktalanul a vérkeringésbe (szervezetbe) jutnak. Például: cukorkák színezékei, kedvenceink ízfokozói, nasik, tartósítószerei, tömegnövelői.

neways csoport tanácsadó

neways csoport tanácsadó

Meginná, megenné kedvelt tusfürdőjét, krémét vagy fogkrémét?! Ugyanis a kemikáliák 50%-kal jobban felszívódnak (legnagyobb szervünkön) a bőrünkön át! Tudta? Szájunkban lévő nyálkahártya által felszívott mikro elemek maradéktalanul a vérkeringésbe (szervezetbe) jutnak. Például: cukorkák színezékei, kedvenceink ízfokozói, nasik tartósítószerei, tömegnövelői.

NWA-Network-World-Alliance

NWA-Network-World-Alliance

- 7 szintű bónuszterv Online és offline is végezhető üzleti lehetőség! - Bónusz az első euró forgalomtól - Nincs szükség minimális havi forgalomra - Nincs forgalmazási kötelezettség a bónusz igényhez - Részarányos külön bónusz az első eurótól

Otthoni internetes munka

Otthoni internetes munka

Amivel akkor dolgozol, amikor az időd engedi, vagy a kedved tarja? Amihez nem kell nagy befektetés? Amiben folyamatos segítséget kapsz, míg a kisujjadban nem lesz minden? Amivel nem csak pénzt keresel, hanem szereted is csinálni? Amivel biztosítani tudod a jövődet, és a családod jövőjét? Ami mellett nem kell félned, hogy ha egy hetet nem tudsz dolgozni, nem lesz bevételed? Az internetes munkák világában számtalan lehetőség van. Van ami lehet, hogy neked való, van ami nem. De egy biztos, saját weboldal nélkül nehéz lesz találni olyat, ami minden feltételednek megfelel. Úgyhogy első lépésként készítsünk neked is egy weboldalt. Hogy mi kell hozzá? Hogy álljunk neki? A weboldalamon található űrlap kitöltése után emailban tájékoztatlak, vagy vegyél fel skype-ra, és elmondom. Skype: ferenc6402

Ökonet termékek

Ökonet termékek

Az Ökonet1996-ban alakult, száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, mely 1999 óta működik jelenlegi formájában, Kft-ként. Alapítói és tagjai mindannyian hálózatépítők, több mint 10 éves üzleti tapasztalattal és teljes elkötelezettséggel a tiszta és élhető környezet, az egészséges életmód és a valódi emberi értékek iránt. Cégünk az elmúlt tíz év alatt egy családi ház pincéjéből több milliárdos vállalkozássá fejlődött, amely több ezer ember számára biztosít rendszeres jövedelmet, megélhetést, választás szerint akár egy új karrier lehetőségét is. A cégünk által kínált termékek az Ön mindennapjaiban is jelen vannak, hiszen Ön is úgy éli a mindennapjait, akár a többi ember: táplálkozik, folyadékot fogyaszt, törődik a külsejével, az otthona tisztaságával. Mi igyekszünk az Ön számára magas színvonalú, de megfizethető árú termékeinkkel egy környezet- és pénztárcabarát megoldást kínálni. Különleges környezetbarát termékek, élelmiszerek és étrend-kiegészítő készítmények, szépségápoló és más kozmetikai termékek, tisztító- és takarítószerek, a legfejlettebb technikai színvonalat képviselő gépi berendezések, amelyekkel tiszta ivóvizet és tiszta környezetet teremthet magának.

Hirdetés
Passzív jövedelem létezik!

Passzív jövedelem létezik!

Közel két évtizeden át hallottuk mi magunk is azt, hogy létezik passzív jövedelem. Sokáig nem is értettük teljesen, hogy miért lenne erre szükségünk, de azért nagyon szerettük volna. Azt is láttuk, hogy, akik erről beszéltek - legalábbis a mi szemünkben - valamiért különleges, ritka emberek voltak. Nem mondtunk le arról, hogy egyszer mi is anyagilag függetlenné váljunk. Viszont nem a megfelelő helyen kerestük a passzív jövedelmet. Igaz nem is tudtuk volna korábban megtalálni ezt a megfelelő helyet itt Európában. Aztán eljött 2009. március 04.! Elindult a DXN Magyarországon is. És most arról számolhatunk be, hogy bárkinek elérhető az anyagi függetlenség, a passzív jövedelem!

Pénzkereseti lehetőség Erdélyben

Pénzkereseti lehetőség Erdélyben

Az eggyetlen valós pénzkereseti lehetőség erdélyeben.Uj kiváló kozmetikai termékek(francia parfümök, bőrápoló krémek, tusfürdők, hajápolók, ékszerek),forgalamzására munkatársakat keresünk. Áraink olcsóbbak mint a konkurens cégeknél. Karrierépitési lehetőség.Nyitott piac, újdonságként ajánlható termékek.Azonnali 30%-os nyereség minden rendelésnél.Minden magad alá beálitott személy renedelése után pedig 10%-ot kapsz

Perfekt-Power Kft.

Perfekt-Power Kft.

Elméleti és gyakorlati oktatások kiegészítőjeként a szakirodalom olvasása elengedhetetlen. A rendelhető könyvek, kazetták a mellékelt csoportosításban is megtekinthetők, rendelhetők akár az interneten keresztül is! Amennyiben a könyvlistánál több információra tart igényt, vagy egyedi ajánlatra van szüksége hívja fel az irodánkat, ahol segítséget kaphat az ön számára legmegfelelőbb könyv kiválasztásához, megvásárlásához!

Specht József és Vali DXN Gyémántok

Specht József és Vali DXN Gyémántok

Két éves már a történetünk a DXN-ben. Képek, videók és írások mutatják be. A lényeg, hogy mi ketten már nem dolgozunk munkahelyen, nincsen főnökünk, akkor kelünk, amikor kialudtuk magunkat! Megoldást keresel a csekkjeid befizetésére? Szerinted sem annyira biztos, a biztos állás, és a biztos nyugdíj? Ezzel mi is így voltunk!

Starline magyar hálózat

Starline magyar hálózat

A Starline egy teljes egészében magyar tulajdonú MLM-hálózat, a magyar gondolkodásmódot szem előtt tartó marketingrendszerrel. A Mindent a vevőért! elvet vallva, 1998. június 01-én indítottuk el a Starline Hálózatot, ahol minőségi termékek kedvező áru megvásárlásán túl biztosítjuk a lehetőséget, hogy a vállalkozó kedvű és tenni akaró emberek az egyedi marketingrendszer alapján, munkájuk mellett vagy akár főállásban, kiemelkedő jövedelemhez jussanak. Az évek során a Starline Hálózat nőtt és erősödött, termékstruktúrája részben átalakult, kizárólagos forgalmazású és saját márkanevű termékcsoportokkal bővült. Vezetőinkkel hosszú éveken át együtt dolgozva mára elértük, hogy a Starline Hálózat, valamint annak termékei és szolgáltatásai széles körben, az ország számos településén ismertek és kedveltek. Mottónk: tisztaság - egészség - minőség!

Termékek tiszta forrásból.

Termékek tiszta forrásból.

Magazinunk elkötelezett az egészséges és tiszta élet mellett. Küldetése, hogy folyamatosan tájékoztassa Önt a legfrissebb kutatásokról, eredményekről az egészségünk megőrzésével kapcsolatban, felhívja a figyelmet azokra a potenciális veszélyforrásokra, melyek veszélyeztetik egészségünket, illetve olyan információval lássuk el Olvasóinkat, melynek segítségével javíthatnak az életminőségükön.

Tiens - Független tanácsadó honlapja

Tiens - Független tanácsadó honlapja

A Tiens egy MLM rendszer alapján működő, az ősi kínai-tibeti orvoslás tapasztalataira és eredményeire épülő nemzetközi cég. Olyan gyógyhatású termékcsaládok forgalmazásával foglalkozik, melyeket a modern biomérnöki technológia és a tradicionális kínai orvoslás receptjeinek felhasználásával dolgoztak ki.

Tiens Borsos Tamás

Tiens Borsos Tamás

6 TIPP, hogy Ön miért a Tiens termékeit vásárolja meg! - mert ezek a termékek gyógyszerek és homeopátiás készítmények mellett is kockázat mentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatók, - mert ezeket a készítményeket használja az ENSZ is (2002 óta a Tiens az ENSZ hivatalos beszállítója) - mert a patikai szerekhez képest hatóanyag tartalmuk többszöröse a gyógyszertárban forgalmazott készítményeknek, - mert a tünetek kezelése helyett, az okokat szüntetik meg, - mert természetesek és rendkívül tiszták (lásd. kóser minősítés, ISO, HACCP, stb.) - mert például a kálcium készítmények 98%-os felszívódásúak, ami egyedülálló a világon.

Tuti menü