Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózatépítők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: DXN - Gano [2. oldal]
részletek »

Hálózatépítők képes leírás: DXN - Gano [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
DXN-Ganoderma

DXN-Ganoderma

Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja. Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget! A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Essens-Hungary

Essens-Hungary

Az ESSENS a szépség valamennyi megnyilvánulásának cégére, s mint olyan középpontba helyezi a test vonzerejét, makulátlanságát és egészségét, az üzlet és az életmód szépségét, tisztaságát, továbbá a személyiség varázsát, illetőleg az egyén belső potenciáljának fejlesztését. Az ESSENS egyedülálló módon felismerte mindezek együttállásának fontosságát és a szakma legkiemelkedőbb szakemberei által támogatja fogyasztóit és értékesítőit. Az ESSENS a kozmetikumgyártás, az étrend-kiegészítők és a hálózati marketing területén dolgozó számos szakember alkotó munkájának közös eredménye.

Family Business

Family Business

A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékeivel és szolgáltatásaival a családok széles körű igényeit igyekszik kielégíteni. A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnnyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat. Fontosnak tartjuk, hogy - a Family Business termékek többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek , kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak, - szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy 1.000 elfogadóhelyes vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el, - a Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül, - rendezvényeink (pl. nyári családi tábor, Family Bál) az egész családot várják.

Fantázia függöny szalon

Fantázia függöny szalon

Üzletünk árukészletének kialakításakor mindig figyelembe vesszük az aktuális vevői igényeket. Olyan termékeket árulunk szalonunkban, amelyek megfelelnek a jelenlegi lakberendezési trendeknek, és amelyeket vásárlóink keresnek. Számunkra elsődleges a minőség kérdése, ezért azokat a kitűnő színvonalú termékeket forgalmazzuk, amelyek nem csupán alkalmasak céljuk betöltésére, de maximálisan kielégítik a vásárlók mindennemű felhasználói igényét is. Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kíváncsiak vagyunk vevőink véleményére, meghallgatjuk észrevételeiket, javaslataikat, hogy azokat föl tudjuk használni munkánk során. Üzletünk külső és belső megjelenítését is folyamatosan a vásárlók igényeihez, elvárásaihoz igazítjuk, hogy mindig otthonosan érezzék magukat nálunk. Beszállítóinkat nagy figyelemmel választjuk ki, hogy mindig az elérhető legjobb minőséggel tudjunk szolgálni. Megköveteljük tőlük, hogy az árut pontosan szállítsák ki számunkra, de kiemelten figyelünk arra is, hogy saját kiszállításaink is a lehető legpontosabbak legyenek, vásárlóink mindig időben hozzájussanak termékeinkhez. Az általunk forgalmazott árukat mindig ellenőrizzük és kipróbáljuk, mielőtt eladnánk azokat. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minőségüket megőrizzük, amíg raktárkészletünkben tároljuk azokat.

Fitomed

Fitomed

Szervezetünk építőelemei és a köztük lejátszódó folyamatok, életünk minden pillanatában, következetesen az egészség folyamatos fenntartását ill. visszaállítását szolgálják. Ez a törekvés példa értékű számunkra, ezért építünk a készítményeink köré egy olyan szervezetet, melynek tagjai felelős meggyőződéssel munkálkodnak, nemcsak saját, hanem embertársaik egészsége érdekében. A FitoMed páratlanul hatékony termékeihez megfelelő értékesítési csatorna is járul, amely a bizalmi emberi kapcsolatokra és személyes tapasztalatokra épít. Hálózatos rendszerünk tagjai hatékonyan tudják hirdetni az általuk már megtapasztalt előnyöket és egyedi tulajdonságokat. Hisszük, hogy az elégedett vevő a legjobb reklám, ezért erre építjük marketing-stratégiánkat. A FitoMed termékeket továbbajánló és a cég marketing rendszerébe újabb hálózatépítőket bevonó tagok, pénzügyi kompenzációra és erkölcsi elismerésre számíthatnak a munkájuk által generált forgalomért cserébe. A hálózatépítők maguk határozzák meg céljaikat, és a sikerük csak az elszántságuktól függ.

Flavon max klub

Flavon max klub

A Flavon max már több tízezer ember számára vált életmóddá. A Flavon max Klub koncepciójának mozaikdarabkái nem mások, mint az egészséges, sikeres, kihívásokkal teli, személyiségfejlődésben gazdag, szabad élet. Küldetésünk, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek, emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét. A Flavon max-szal lehetőséged van az önmegvalósításra, kiépíthetsz új kapcsolatokat, megvalósíthatod álmaidat, gyökeresen megváltoztathatod az életed! A legjobb időben vagy, hogy felhalmozd mindazokat az anyagi javakat, amelyekre mindig vágytál. Ne álmodd az életed, éld az álmaid a Flavon max Klubbal!

FLP Gellér Krisztina és Brödner Péter

FLP Gellér Krisztina és Brödner Péter

Mi évek óta használunk Aloe Vera termékeket, és 2009 augusztusa óta vagyunk a Forever Living Products Magyarország független termékforgalmazói. 'A Forever Living Products közel három évtized óta az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti forrásai felkutatásának és ezek népszerűsítésének szolgálatában áll.' A termékek világszerte 135 országban emberek millióinak vannak hasznára. Az FLP Aloe Vera készítményeik voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukért megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. Több termékünk a kóser és az iszlám elismerő pecsétekkel is rendelkezik, ami jól mutatja a Forever living Products termékeivel kapcsolatos általános megelégedettséget.

FLP Ilovai Krisztina

FLP Ilovai Krisztina

Reneszánszukat élik a gyógynövények. A szervezet számára létfontosságú anyagok alapján az indokolatlan gyógyszerfogyasztás helyett, egyre nélkülözhetetlenebbek mindennapjainkban. Az utóbbi évtizedek során a világ újra felfedezte az Aloe Vera jótékony hatását. A több mint 250 ismert fitokémiai hatóanyagával, csodálatos történelmével ma már az egészségügyben és a kozmetikai iparban is széles körben alkalmazott növénnyé vált.

FLP Wágner Richárd

FLP Wágner Richárd

Napjainkban reneszánszukat élik a gyógynövények. A szervezet számára létfontosságú anyagok alapján az indokolatlan gyógyszerfogyasztás helyett, egyre nélkülözhetetlenebbek a betegségek megelőzésében és a már kialakult betegségek tüneteinek enyhítésében. Az utóbbi évtizedek során a világ újra felfedezte többek között az Aloé Vera jótékony hatását is. A több mint 200 ismert fitokémiai hatóanyagával, csodálatos történelmével ma már az egészségügyben és a kozmetikai iparban is széles körben alkalmazott növénnyé vált. A belőle készült termékek felölelik a táplálék kiegészítők széles skáláját, borregeneráló termékeket és bio kozmetikákat. Ezek egy egészséges alternatívát nyújtanak a mai vegyileg manipulált világunkban a szervezet egyensúlyának visszaállításában.

Hirdetés
FM Group - Miklós Hella

FM Group - Miklós Hella

Ismert parfüm illatok forgalmazása, egységes, ám igényes csomagolásban, könnyen áttekinthető, előre meghatározott, egységes és rendkívül kedvező áron. A termékek eljuttatása a fogyasztókhoz egy egyéni forgalmazói hálózaton keresztül történik, melynek bárki teljes jogú tagjává válhat, egy jelentkezési lap kitöltésével. A koncepció alapelve: Tegyünk lehetővé egy olyan legális és mindenki számára elérhető parfüm beszerzési forrást, mely egy új és eddig egyedülálló alternatívát nyújt azoknak, akiknek nincs lehetősége parfümériákban megvásárolni a népszerű, trendi illatokat 10-19 000 Ft-os áron, vagy egyszerűen nem akarják a nehezen megkeresett pénzüket efféle luxusra költeni!

FM Group Faddi Ferenc

FM Group Faddi Ferenc

Faddi Ferenc vagyok, az FM Group gold orchidea forgalmazója. 2005 márciusában kezdtem ezen rendszer lehetőségeit építeni és másfél hónap alatt sikerült elérni az első vezetői szintet. A harmadik hónapra pedig a következőt, 2007-re pedig az arany szintet. Úgy gondolom, ez Önnek is bármikor sikerülhet, hiszen kipróbált stratégiát adunk az Ön kezébe! Korábban megfordultam néhány network marketing cégnél, hiszen mindenki keresi a számára legmegfelelőbb eszközt a sikerhez. Én megtaláltam! És Ön? Tájékozódjon erről a lehetőségről és döntse el, Önnek megfelel-e! Ne tétovázzon, hiszen a nem döntés jár a legnagyobb kockázattal, az elvesztegetett idő kockázatával! Ön mikorra szeretné elérni álmait? Ma? Holnap? Egy év múlva? 10 év múlva? Vagy talán már tegnap jó lett volna? Lépjen hát! Kívánom, hogy minél gyorsabban érje el álmait, ha együtt fogunk dolgozni, maximálisan a segítségére leszek ebben! Sok sikert kívánok!

FM Group Hausel Mária

FM Group Hausel Mária

Az FM Group robbanás szerű terjeszkedése és sikere nem véletlen: Az FM Group Polska parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát. A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron. Próbálja ki Ön is!

FM Group Lázár Sándor

FM Group Lázár Sándor

Az FM Group elhozta számunkra azt amire már régen vártunk, a luxus parfümöket és kozmetikumokat a mindennapokra. Legyen Ön is érzéki és szexi az FM parfümjeivel. Nálam megtalálhatja a nagy parfüm márkák alternatív illatait hihetetlenül jó áron. Tekintse meg fm parfüm kollekciókat és fedezze fel az alternatív illatok csodálatos világát. Hogyan tud az FM Group egyszerre olcsó és minőségi parfümöket kínálni?

FM Group parfümök

FM Group parfümök

Az FM Group network marketing értékesítési hálózat segítségével juttatja el termékeit a vásárlókhoz. A termékforgalmazók jövedelme az eladási és nagykereskedelmi közötti kedvező árrésből és a hozzájuk csatlakozó értékesítők forgalmából tevődik össze. A jutalék pedig; egyedülállóan az egész hálózati mélység forgalmából tevődik össze. Ideális termékbővítés azok számára akik már érdekeltek valamilyen MLM rendszerben (pl.: Avon, Oriflame, Lyoness, Herballife, Aloex, Herbalance, Energetix, Yess+, Family Business) és kiépített vevőkörrel rendelkeznek.

FM Group Várkonyi Zsolt

FM Group Várkonyi Zsolt

Szeretnéd, ha több sikered lenne a nőknél? Jó hírünk van! Itt a megoldás! EFEM Feromon Parfüm, hogy bármelyik nőt megkapd! A Parfüm nagy koncentrációban tartalmaz Szex Feromonokat, ami által a nők a nem tudnak majd Neked ellenállni! Egyszerű. Működik! 100%-os garancia. Itt van egy tudományosan bizonyított tény, amit az emberek többsége nem is tud! A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!? Bemutatunk egy Forradalmian új Parfümöt, ami gyökeresen megváltoztatja az életed! Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a nők tudatalatti szexuális érdeklődéséről szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a nők megnézzenek, flörtöljenek veled, beszélgetésbe elegyedjenek veled és szeretnéd, ha fellendülne a társadalmi életed, akkor olvasd tovább.

Fm Group Webáruház | Sipőcz Norbert

Fm Group Webáruház | Sipőcz Norbert

A kiváló minőség és a kedvező ár = FM Group illatszerek Az alapanyagokat a DROM FRAGRANCES INTERNATIONAL biztosítja a PERFRAND számára, aki csomagolja a termékeket az FM Group World részere. A minőséget az garantálja, hogy a világmárkák gyártáshoz használt összetevőkből és eljárással állítják elő a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően az illatszereket. A minőség viszont nem hozza magával a prémium kategóriától várható árakat, így lényegesen olcsóbb termékkel mindenki számára elérhető. (FM Group ? Cégbemutató) Vásároljon kiváló minőségű termékeinkből Parfümjeink minősége garantálja, hogy a megfelelőt illat választása esetén bárki szívesen fogadja az ajándékot. Női illatok közül: virágos, citrusos, keleties, fás, ciprusos és gyümölcsös illatok választhatók. Férfi parfümök esetében: ciprusos, keleties, fás, fourgeres és vizes illatok nagy választéka biztosítja az elégedett vásárlók nagy számát.

Gano Excel

Gano Excel

A Gano Excel 1995-ben alakult Malajziában. 8 éve Magyarországon is kapható a világ első ganoderma kivonattal ízesített instant kávéja, a Ganocafe 3In1. A ganodermás kávékon kívül a vállalat termékpalettája egyéb italokkal (pl. ganoderma teával, spirulinás zabpehellyel, forró csokoládéval), táplálékkiegészítőkkel és testápolási termékekkel bővült. A cég a világ számos országában jelen van, hazánkban állandó képzésekkel támogatja hálózatépítői munkáját - erről a honlap Hírek rovata és Eseménynaptára folyamatosan beszámol.

Tuti menü