Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózatépítők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hálózatépítők képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
A DXN-ről minden egy helyen!

A DXN-ről minden egy helyen!

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja az egy világ egy piac koncepciót! A DXN a ganoderma gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a 28.helyen szerepel az MLM cégek listájában. Kényszermentes marketingterve és élvezeti cikkei kiválóak! DXN MLM élvezeti cikkekkel! Ez az oldal minden információt összegyűjtött, hogy teljes legyen az információd a cégről és a termékekről!

A lugosító kávé.

A lugosító kávé.

A kávé világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávézás szenvedély. A tudomány jeles képviselői máig vitatkoznak azon, hogy a fogyasztása egészséges-e vagy sem. Néhány dologban viszont egyetért mindenki: a kávé savasítja a szervezetet és a koffeinnek vannak nem kívánatos mellékhatásai is. Sok ember számára különböző betegségek és érzékenységek miatt eleve tilos a fogyasztása. Most az ő számukra is van megoldás.. A DXN GANODERMAKÁVÉ új fejezetet nyitott a kávézás történetében. Kiváló minőségű arabica kávé Braziliából és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A ganoderma mint gyógynövény, évezredek óta a keleti kultúrák figyelmének középpontjában áll. A gyógynövények királyának nevezik, a kinai orvoslás több száz gyógynövény között az első helyeken említi. Kiemelkedő élettani hatásai közül néhány: Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, lúgositó. A Ganoderma menüpont alatt sok érdekesség olvasható még a gombáról.

A siker titka

A siker titka

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önfejlesztő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. ÉletbőI vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ezek az elvek nem elvont elmélkedés eredményei. A szerzők személyes tapasztalatain túl tükrözik annak a több mint 500 kiemelkedő amerikainak a sikerfilozófiáját, akikkel Napoleon Hill, e könyv egyik szerzője még fiatal újságíróként interjút készített, felemelkedésük titkát kutatva. Ebben a könyvben készen kapjuk az elveket. De nemcsak az elveket, hanem azokat a módszereket és technikákat is, ahogyan ezeket alkalmaznunk kell. Sőt, ahogyan ezek alkalmazása második természetünkké válik. Vagyis, ahogyan szert tehetünk a siker szokására. A sikerhez vezető út senki előtt sincs zárva, akiben van elszántság, hogy változzék, nyitottság, hogy mások tapasztalataiból tanuljon és állhatatosság, hogy gyakorlással elsajátítsa a sikeres cselekvés technikáját. Ez a könyv nélkülözhetetlen útitárs ebben.

A titok

A titok

Az univerzum törvényét ismerheted meg általa, amely korábban a leggazdagabbak és leghíresebbek féltve őrzött titka volt. Ez a könyv, véleményem szerint is, az önfejlesztő irodalom következő mérföldköve Napoleon Hill- 'Gondolkozz és gazdagodj' könyve óta. Az életedet gyökeresen megváltoztatja. Én magam is gyakran átéltem már a 'Titok' működését. Csak néhányan azok közül, akiket valószínűleg Te is ismersz és sikerrel alkalmazzák a Titkot: Jack Canfield, a The Success Principles szerzője, és nem mellékesen társszerzője az Erőleves a léleknek című, a New York Times bestseller-listáján jegyzett nagysikerű sorozatnak, amely mára elérte a százmilliós kinyomtatott példányszámot. Jack Amerika vezető szakértője, aki vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, értékesítő szakemberek, alkalmazottak, tanárok százezreinek áttörő sikeréért felelős. Bob Proctor a valaha élt nagy tanítók bölcsességének modern letéteményese. Először is volt Andrew Carnegie, aki továbbadta a tudást Napoleon Hillnek. Majd Earl Nightingale következett - tőle kapta a stafétát Bob. Bob több mint negyven éve kutatja az emberi elme lehetőségeit. Járja a világot, és tanítja A Titkot, cégeket, illetve magánszemélyeket segítve, hogy a vonzás törvénye által gazdagságot és bőséget vigyenek az életükbe. Ő a szerzője a You Were Born Rich /Gazdagnak születtél /című nemzetközi sikerkönyvnek.

Avon

Avon

Az Avon alapértékei Bizalom: Eszközöket szeretnénk ahhoz, hogy olyan környezetben éljünk és dolgozzunk, ahol nyílt a kommunikáció - ahol az emberek szabadon vállalnak kockázatot és közlik véleményüket, valamint úgy mondják meg az igazságot, ahogyan látják. Ha bízol abban, hogy az emberek a helyes dolgot teszik - és ők megértik az alapul szolgáló érvelést és filozófiát - nem fognak csalódást okozni Tisztelet: Segít a különbségek értékelésében, abban, hogy az egyes személyeket egyéni képességeik szerint becsüljük. A tisztelet hozzásegít ahhoz, hogy az egyes emberből teljes mértékben kihozzuk képességeit. Hit: Ez teszi képessé a tagokat arra, hogy felelősséget vállaljanak, és hogy a lehető legjobbak lehessenek. Ha hiszel valakiben és ezt meg is mutatod, az a személy hegyeket fog megmozgatni, hogy bebizonyítsa, igazad van. Alázatosság: Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nincs mindig igazad - nem tudod mindenre a választ - és ennek tudatában is vagy. Nem vagy kevésbé emberi, mint az érted dolgozó emberek, és nem félsz segítséget kérni. Tisztesség: Ez kell, hogy fémjelezzen minden Avon tagot. Azzal, hogy a legmagasabb etikai szabályokat tűzzük ki és tartjuk be és helyesen cselekszünk, a gondosság feladatát teljesítjük... nemcsak képviselőink és az általunk kiszolgált közösségek ügyfelei számára, hanem a magunk és kollégáink számára is.

Avon - Csupakence

Avon - Csupakence

Ha nem szeret sokat bíbelődni, kényelmes megoldás a 3:1-ben alapozó, púder és korrektor. Aki nem szereti az alapozót, de szeretné magát kisminkelni, válassza a Magix smink alapot. (színtelen) Ez pedig a Magix színezett sminkalap, amely természetesen matt, selymes bőrt eredményez. Az alapozóra tehetjük a púdert, amely lehet kőpúder.

Avon B. Ildikó

Avon B. Ildikó

Kötetlen időbeosztás Bárki által végezhető. Akár, csak saját magadnak is vásárolhatsz kedvezményesen. Kedvezményes telefonálási lehetőség. A Tanácsadónők feladata: Katalógusból minták segítségével ajánlják az Avon termékeket. Tanácsadással segítenek a vásárlásban. Felveszik a rendelést a vásárlóktól. Az Avon számára továbbítják (postán, telefonon, interneten) a rendeléseket. Átveszik a csomagot a megrendelt termékekkel, szétosztják és továbbítják a vásárlónak. A termékek értékét 14 nap áll rendelkezésére befizetni postai csekken, vagy banki átutalással. Kereseti lehetőség: Az idő, amit a termékek értékesítésére fordítasz, meghatározza a keresetedet. Akár 35% kedvezményt is kaphatsz a termékek árából. Elláthatod családodat Avon termékekkel szinte ingyen. Amit a Tanácsadónők kapnak az Avontól: Kiváló minőségű termékek, kedvező áron. Tanácsadónői konferenciák, ahol elsőnek tekinthetik meg , próbálhatják ki a katalógus legújabb termékeit és sok fontos információt kapnak a munkájukhoz. Ingyenes tanácsadónői tanfolyamot, ahol sminkelési és bőrápolási tanácsokat kapnak és megismerhetik kipróbálhatják az Avon termékeket. Tv, rádió, magazinokban való hirdetésekkel támogatott eladást. Versenyprogramokat, ahol a tanácsadónőket értékes nyereményekkel jutalmazzák. Rendszeresen megjelenő Avon újságot, érdekes cikkekkel, hírekkel.

Avon Barnás Zsuzsanna

Avon Barnás Zsuzsanna

Legyél Te is Avon Tanácsadónő! Mutasd meg néhány barátodnak, ismerősödnek a katalógust, és - a sajátoddal együtt - rendeld meg a termékeket a számukra is. Így nemcsak alacsonyabb áron veheted meg a termékeket, hanem kiegészítheted a havi jövedelmedet is. A belépés ingyenes! Ha a munka nem érdekel, legyél csak törzsvásárló!Jelentkezz még ma, várlak szeretettel !

Avon Csillával

Avon Csillával

Herczeg Csilla vagyok és több, mint 4 éve vagyok az Avon rendszeres vásárlója. Az elmúlt időszakban elgondolkoztam azon, hogy milyen remek is lenne, ha az ember azzal foglalkozhatna, amit igazán szeret! Azzal, hogy tanácsadónő lettem, valóra váltottam a saját aprócska álmomat! Szeretek emberekkel foglalkozni, érdekel minden, ami a szépséggel, testápolással és a divattal kapcsolatos. Szeretem és ami a legfontosabb, ismerem is az Avon termékeit. Mit jelent ismerni? Nem csak arról van szó, hogy már messziről felismerem az Avon termékeket, hanem valamennyit, újító és kíváncsi vásárlóként ki is próbáltam. Tehát, ki is adhatna jobb tanácsot egy másik embernek, aki már a bőrén tapasztalta mindazt?! :) Ezért tartom magam az egyik legjobb tanácsadónőnek!

Hirdetés
Avon Debrecen

Avon Debrecen

Avon koordinátori oldal a debreceni körzetből. Gyere nézd meg az új termékeinket, ismerd meg a legújabb sminktrendeket. Ha Debrecenben vagy környékén élsz, szereted az avon kozmetikumokat akkor itt a helyed. Termékek kedvezőbb áron történő beszerzése, karrierépítés, jövedelemszerzés az avonnal!

Avon Judit (Székesfehérvár)

Avon Judit (Székesfehérvár)

Ezen az oldalon rendelhetsz rajtam keresztül Avon termékeket. A teendőd csak annyi, hogy megnézed az on-line katalógust, leírod a kiválasztott termékek cikkszámát, darabszámát és azt, hogy a katalógusban hányadik oldalon található a termék, majd elküldöd nekem. Egy-két napon belül válaszolok, és a megrendelt termékekhez átlag 2-3 héten belül hozzájuthatsz. Személyes átvételre Székesfehérváron, a József Attila utcában van lehetőséged! A pontos címet e-mail-ben küldöm.

Avon Keszthelyi Ági

Avon Keszthelyi Ági

Érdekli Önt az Avon világa? Szeretne rendelni, de nincs még szépségtanácsadója? A nevem Keszthelyi Ági, 23 évvel ezelőtt születtem Budapesten és azóta is itt élek. 2008 óta férjnél vagyok és 2008. 07. 02-án született meg kisfiam. Jelenleg Gyesen vagyok vele. Avonnal 2007 nyara óta foglalkozok, mint tanácsadó. Budapesten a XI. , V., VI. és VII. kerületben, valamint vidéken Százhalombattán személyesen is rendelkezésére tudok állni, ha szeretne rendelni. Az aktuális Avon katalógust belinkelem, hogy könnyebben tudjon választani. Budapesten és Százhalombattán személyesen is át tudja venni a megrendelt terméket, előre egyeztetett időpontban. Megrendelés teljesítése 5 napon belül.

Avon Mayától

Avon Mayától

Szeretne rendelni az Avon katalógusból, de nem tudja kit keressen, és nem szeretne kimozdulni otthonából?? Nem szeret sokat várni a megrendelt árura? Hívjon engem bizalommal, és oda viszem ahova kéri, 1 héten belül!! Budapest alábbi kerületeiben ingyenesen házhoz viszem: V., VI., VII., IX., X., XIII, XVIII., vagy megbeszélt helyszínen. Valamint Gyálon és Szigethalmon is díjmentes a kiszállítás! Az ország összes többi pontjára postai csomagként kerül feladásra, külön szállítási költség 2.000.Ft feletti megrendelésnél nincs!! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, éljen vele és olvassa el az akciós menüpontot, mert ott tájékozódhat rendelése mellé járó ajándékairól!

Avon tanácsadónő szeretne lenni?

Avon tanácsadónő szeretne lenni?

Az Avon Budapest Info az egyik meghatározó azon cégek között amelyek az Avon minőségi termékeinek értékesítésével foglalkoznak. Az egyik legfontosabb a termékek értékesítése de a szakmában eltöltött egy bizonyos idő után az értékesítési ismeretek, tapasztalatok átadása ugyanolyan fontossá válik. Ha Ön budapesti, pest megyei és szeretné megtanulni, hogyan építhet fel egy sikeresen működő jó hálózatot akkor mindenféleképpen vegye fel a kapcsolatot velünk. Jó értékesítőnek plusz hálózatépítőnek egyszerre lenni nem könnyű feladat. Ahogy a legtöbb MLM munka ez is tele van kihívásokkal. A titok az egészben annyi, hogy ha nem is értük el a célunkat, de annak legalább már a felét megvalósítottuk akkor nem szabad visszafordulni. Minden üzlethez kell valamennyi befektetés. Kik járnak rosszul? Azok akik félúton abbahagynák mielőtt a cég valóban tudná honorálni a teljesítményüket. Azok közül akik MLM -es hálózatépítésre adják a fejüket valójában csak 3 % leszn az a sikeres akik nem csak, hogy megélnek de elmondhatják magukról, hogy igen jövedelmező a tevékenységük. Ön szeretne egy jól működő hálózat részese lenni és valódi problémákat megoldani, nem pedig MLM -es rizsákat hallgatni?

Bionet

Bionet

Filozófiánk: tökéletes összhang a világgal, összhang az életben, összhang a munkában, összhang az ételeinkben. És a legfontosabb: összhang bennünk! Szervezetünk összhangjának, az egészséges életnek alapfeltételei, hogy megfelelő minőségű levegőt szívjunk be, tiszta vizet igyunk, megfelelően étkezzünk és természetes hatóanyagokkal segítsük a szervezetünket munkájában. Ebben segítenek a Bionet termékek, ebben segítünk mi! Egy termékrendszert kínálunk, itt minden összefügg, egymásra épül. Hogy tökéletes legyen az összhang, termékskálánk rendkívül széleskörű és több nagy hatású terméket ölel fel. Az egyedülálló, komplex termékcsalád alkalmazásával a hatás sokkal jobb! Fontos része filozófiánknak, hogy nem egyszerűen eladunk vásárlóinknak, hanem együttműködve velük segítjük őket. Egymásért, a jobb életért együtt könnyebb. Munkatársaink képzettsége, termékeink minősége az Ön biztonsága.

Cofeeman

Cofeeman

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

Digiműhely

Digiműhely

Az egyik fő tevékenységemet, a digitalizálást, 2002-ben kezdtem családi hanglemezeink archiválásával. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egyre több fajta hang, állókép, mozgófilm és videó digitalizálását tudtam elvállalni. 2007 elején egy önálló üzlethelyiségbe rendezkedtem be. A VII. kerület Dob utca 82.szám alatt várom Önöket régi (és új) családi és céges felvételeikkel. A digitalizáláson kívül egy műszaki kisbolt is szolgálja a betérőket szórakoztatóelektronikával (MP3/MP4, fényképezőgépek, DVD lejátszó, digitális képkeret, hordozható LCD TV, tablet, stb...), adathordozókkal, kábelekkel, akkumulátorokkal, távirányítókkal és sok más hasznos aprósággal. Érdemes megtekinteni az iPad-ek kínálatát is, Lyoness kedvezmény természetesen azokra is vonatkozik!

Tuti menü