Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Herbalife hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

Herbalife hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Herbalife hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Herbalife (Gábor Erika)

Herbalife (Gábor Erika)

Szeretnél aktív életet élni? Mi akadályoz meg benne? Mi az mi hiányzik az életedből? A legfontosabb dolog az életben, melynek a hiánya legjobban korlátozza az embert abban, hogy olyan aktív életet éljen, amilyet szeretne - az egészség. Ez az amit megszerezni nem lehet sem pénzért, sem bármi másért cserébe. Senkitől nem kaphatod meg sem baráti úton, sem szeretetből, de még protekció által sem. Ha egészséged visszaszerzésére keresel módot, valamilyen betegségre gyógyírt, nagyon sajnálom nem tudok segíteni.

Herbalife - Sebestyén Krisztina

Herbalife - Sebestyén Krisztina

Herbalife, ízleljük a szót: Herbalife. Nézzük közelebbről: herba - a természetességre utal, life - angolul 'élet'. A Herbalife termékek ezt jelképezik: egészséges, természetes élet. Az optimális testsúly elérését is jelenti többek között. A tudatos táplálkozás ma még nem mindenki számára természetes. A Herbalife termékek ezt a tudatosságot segítik, hiszen a Herbalife termékek optimális összetételben tartalmazzák mindazokat az összetevőket - fehérjéket, szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat -, melyek a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez - vagyis az egészséghez - igazán szükségesek.

Herbalife Drahos Szilvia

Herbalife Drahos Szilvia

Hogyan képzeli el magát csúcsformában? ...tápanyagokkal feltöltve, egészségesen, feltöltődve. Minden ember számára egyértelmű, hogy a csúcsformához lenyűgöző alak, átfogó fittség és egy egészségesebb életmód szükséges. És mi is lehetne jobb módszer a kiváló minőségű tápanyagok bevitelére és az egészség, feltöltődés megtapasztalásához, mint a Herbelife személyre szabott, intelligens étrend-terve... Szeretné elérni a legjobb formáját? Szeretne tápanyagokkal feltöltődött és egészségesebb lenni? Most megteheti! A kiegyensúlyozott táplálkozási tervnek biztosítania kell a szervezet számára a kiegyensúlyozott szintű energiát, vitaminokat, ásványi anyagokat, egészséges szénhidrátokat, növényi alapú fehérjéket, egészséges zsiradékokat és jótékony élelmi rostokat, növényi kivonatokat és antioxidánsokat. Ez az egészséges Herbalife termékek által támogatott táplálkozási terv, változatos ételek fogyasztását teszi lehetővé, de mindent csak mértékkel. Kulcs az egészséges táplálék!

Herbalife fogyókúra

Herbalife fogyókúra

Az oldalamon számos információt találsz az egészséges táplálkozásról, ami talán már kicsit elcsépeltnek is tűnhet, hisz mostanában nagyon sokan foglalkoznak ezzel a témával. Valóban nem mindegy hogy mit, mikor és menyit eszünk. Én ezt saját bőrömön is tapasztalom, és érzem a különbséget a között, amikor nem igazán érdekelt, hogy mit ettem, és a mostani állapot között, amikor odafigyelek ezekre a dolgokra. A szakértők menüpontban lehetőséged van, szakemberektől kérdezni bizonyos témákban, bízom benne, hogy megoldást tudunk nyújtani a problémádra. A fotóm alatti online tanácsadás menüpontban, lehetőséged van velem kapcsolatba lépni, tanácsot kérni. Hírleveleimben pedig szintén hasznos információkat kaphatsz az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Abban az esetben, ha súlyproblémád lenne,keress megy nyugodtan szívesen segítek neked megoldani a problémádat, azonban tudnod kell hogy ez nagy részben rajtad múlik. Én remélem, hogy az oldalamon találsz olyan információt, amit tudsz majd hasznosítani. Mindenki saját maga felelős a saját egészségéért, ennek érdekében mindenki annyit tesz, amennyit gondol és amennyit fontosnak tart.

Herbalife Márton Julianna

Herbalife Márton Julianna

1995 -re a túlhajszolt, stresszes életvitelünkkel a férjem és én túlsúlyosak lettünk. Az orvosok szerint a túlsúly elsősorban nem kinézés, nem esztétikai kérdés, hanem akár komoly egészségügyi probléma. A túlsúly olyan vezető halálesetek rizikófaktora, mint a szívinfarktus, az agyvérzés, a magas vérnyomás, a diabétesz és még a daganatos megbetegedéseknél is háromszoros az arány a túlsúlyosak esetében. Valóban, nekem is a túlsúly következtében olyan komoly egészségi problémáim lettek, mint a szívritmuszavar, erős térdízületi fájdalmak, amelyekre rendszeresen gyógyszert szedtem és fizikoterápiára jártam. Kezelő orvosaim állandóan javasolták, hogy fogyjak le, csak azt nem tudtam hogyan. Kipróbáltunk számtalan fogyókúrát, de a leadott kilók a fogyókúra után azonnal visszajöttek, sajnos még további plusz kilók kíséretében. A férjemnek pedig olyan erős migrénes fejfájásai voltak, hogy csak a gyors, rendszeres orvosi beavatkozás tudott segíteni.

Herbalife, a személyreszabott siker

Herbalife, a személyreszabott siker

A siker egy lelkiállapot, élje meg Ön is! Sok szeretettel köszöntöm Önt oldalunkon, amely elsősorban azért jött létre, hogy Ön egy személyre szabott táplálkozási programmal, elérhesse testsúlyszabályzással kapcsolatos céljait! Forduljon hozzám bizalommal, hiszen Független Herbalife tanácsadóként, több országban, 15 éve segítek az embereknek életük megváltoztatásában, elsősorban azzal, hogy odafigyelek táplálkozásukra és testsúlyukra. Lányommal, Vikivel készséggel segítünk Önnek abban, hogy sikeres legyen. Vegye fel velünk most a kapcsolatot, kérjen ingyenes állapotfelmérést, kozmetikai kezelés, valamint személyre szabott tanácsadást. A Herbalife vállalat közel 30 éve folyamatosan fejlődik. Elsőszámú táplálkozással és testsúly-szabályozással foglalkozó cég és egyben egyedülálló üzleti lehetőség. További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Tuti menü