Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózatépítő-MLM anyacégek képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

Hálózatépítő-MLM anyacégek - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » Hálózatépítő-MLM anyacégek
Keresés
Találatok száma - 18 db
Avon

Avon

Az Avon alapértékei Bizalom: Eszközöket szeretnénk ahhoz, hogy olyan környezetben éljünk és dolgozzunk, ahol nyílt a kommunikáció - ahol az emberek szabadon vállalnak kockázatot és közlik véleményüket, valamint úgy mondják meg az igazságot, ahogyan látják. Ha bízol abban, hogy az emberek a helyes dolgot teszik - és ők megértik az alapul szolgáló érvelést és filozófiát - nem fognak csalódást okozni Tisztelet: Segít a különbségek értékelésében, abban, hogy az egyes személyeket egyéni képességeik szerint becsüljük. A tisztelet hozzásegít ahhoz, hogy az egyes emberből teljes mértékben kihozzuk képességeit. Hit: Ez teszi képessé a tagokat arra, hogy felelősséget vállaljanak, és hogy a lehető legjobbak lehessenek. Ha hiszel valakiben és ezt meg is mutatod, az a személy hegyeket fog megmozgatni, hogy bebizonyítsa, igazad van. Alázatosság: Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nincs mindig igazad - nem tudod mindenre a választ - és ennek tudatában is vagy. Nem vagy kevésbé emberi, mint az érted dolgozó emberek, és nem félsz segítséget kérni. Tisztesség: Ez kell, hogy fémjelezzen minden Avon tagot. Azzal, hogy a legmagasabb etikai szabályokat tűzzük ki és tartjuk be és helyesen cselekszünk, a gondosság feladatát teljesítjük... nemcsak képviselőink és az általunk kiszolgált közösségek ügyfelei számára, hanem a magunk és kollégáink számára is.

Bionet

Bionet

Filozófiánk: tökéletes összhang a világgal, összhang az életben, összhang a munkában, összhang az ételeinkben. És a legfontosabb: összhang bennünk! Szervezetünk összhangjának, az egészséges életnek alapfeltételei, hogy megfelelő minőségű levegőt szívjunk be, tiszta vizet igyunk, megfelelően étkezzünk és természetes hatóanyagokkal segítsük a szervezetünket munkájában. Ebben segítenek a Bionet termékek, ebben segítünk mi! Egy termékrendszert kínálunk, itt minden összefügg, egymásra épül. Hogy tökéletes legyen az összhang, termékskálánk rendkívül széleskörű és több nagy hatású terméket ölel fel. Az egyedülálló, komplex termékcsalád alkalmazásával a hatás sokkal jobb! Fontos része filozófiánknak, hogy nem egyszerűen eladunk vásárlóinknak, hanem együttműködve velük segítjük őket. Egymásért, a jobb életért együtt könnyebb. Munkatársaink képzettsége, termékeink minősége az Ön biztonsága.

Essens-Hungary

Essens-Hungary

Az ESSENS a szépség valamennyi megnyilvánulásának cégére, s mint olyan középpontba helyezi a test vonzerejét, makulátlanságát és egészségét, az üzlet és az életmód szépségét, tisztaságát, továbbá a személyiség varázsát, illetőleg az egyén belső potenciáljának fejlesztését. Az ESSENS egyedülálló módon felismerte mindezek együttállásának fontosságát és a szakma legkiemelkedőbb szakemberei által támogatja fogyasztóit és értékesítőit. Az ESSENS a kozmetikumgyártás, az étrend-kiegészítők és a hálózati marketing területén dolgozó számos szakember alkotó munkájának közös eredménye.

Family Business

Family Business

A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékeivel és szolgáltatásaival a családok széles körű igényeit igyekszik kielégíteni. A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnnyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat. Fontosnak tartjuk, hogy - a Family Business termékek többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek , kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak, - szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy 1.000 elfogadóhelyes vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el, - a Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül, - rendezvényeink (pl. nyári családi tábor, Family Bál) az egész családot várják.

Fitomed

Fitomed

Szervezetünk építőelemei és a köztük lejátszódó folyamatok, életünk minden pillanatában, következetesen az egészség folyamatos fenntartását ill. visszaállítását szolgálják. Ez a törekvés példa értékű számunkra, ezért építünk a készítményeink köré egy olyan szervezetet, melynek tagjai felelős meggyőződéssel munkálkodnak, nemcsak saját, hanem embertársaik egészsége érdekében. A FitoMed páratlanul hatékony termékeihez megfelelő értékesítési csatorna is járul, amely a bizalmi emberi kapcsolatokra és személyes tapasztalatokra épít. Hálózatos rendszerünk tagjai hatékonyan tudják hirdetni az általuk már megtapasztalt előnyöket és egyedi tulajdonságokat. Hisszük, hogy az elégedett vevő a legjobb reklám, ezért erre építjük marketing-stratégiánkat. A FitoMed termékeket továbbajánló és a cég marketing rendszerébe újabb hálózatépítőket bevonó tagok, pénzügyi kompenzációra és erkölcsi elismerésre számíthatnak a munkájuk által generált forgalomért cserébe. A hálózatépítők maguk határozzák meg céljaikat, és a sikerük csak az elszántságuktól függ.

Flavon max klub

Flavon max klub

A Flavon max már több tízezer ember számára vált életmóddá. A Flavon max Klub koncepciójának mozaikdarabkái nem mások, mint az egészséges, sikeres, kihívásokkal teli, személyiségfejlődésben gazdag, szabad élet. Küldetésünk, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek, emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét. A Flavon max-szal lehetőséged van az önmegvalósításra, kiépíthetsz új kapcsolatokat, megvalósíthatod álmaidat, gyökeresen megváltoztathatod az életed! A legjobb időben vagy, hogy felhalmozd mindazokat az anyagi javakat, amelyekre mindig vágytál. Ne álmodd az életed, éld az álmaid a Flavon max Klubbal!

Gano Excel

Gano Excel

A Gano Excel 1995-ben alakult Malajziában. 8 éve Magyarországon is kapható a világ első ganoderma kivonattal ízesített instant kávéja, a Ganocafe 3In1. A ganodermás kávékon kívül a vállalat termékpalettája egyéb italokkal (pl. ganoderma teával, spirulinás zabpehellyel, forró csokoládéval), táplálékkiegészítőkkel és testápolási termékekkel bővült. A cég a világ számos országában jelen van, hazánkban állandó képzésekkel támogatja hálózatépítői munkáját - erről a honlap Hírek rovata és Eseménynaptára folyamatosan beszámol.

Naturlife

Naturlife

Bizonyára kevesen vannak olyanok, akik ne hallották volna még embertársaikat felsóhajtani: bezzeg a nagyszüleink azt sem tudták, mi az a betegség! Sajnos ebben nagyon sok az igazság, de mire is vezethető ez vissza. A varázsszó: életmód. Napi közvetlen kapcsolat a természettel, stresszmentes környezet, tartósítószerektől és növényvédő szerektől mentes ételek. Valószínű, hogy ez sem cseng, idegenül sokunk fülében, csak azonnal el is intézzük annyival, hogy Na ja persze, de ki képes erre a mai világban!. Nos igen, hát valóban nem sokan, de legalább már egyre többen felismerik és igénylik is a megoldást erre a problémára. Miről is van szó? Mind több és több embertársunk próbál valamilyen rendszeres testmozgást választani magának, újra divattá vált a kirándulás a természetbe, a relaxálás különböző formáival próbáljuk elménket is úgymond méregteleníteni, és persze hadba indulunk a korszerű táplálkozás csatamezején is. Valójában ez lehet az a háború, amelyet nem is olyan könnyű megnyerni, ugyanis az ellenfél igen jól felfegyverkezett. Tartósítószerekkel, adalékanyagokkal és ízfokozókkal átitatott élelmiszerek, kész és félkész ételek, szirupos, szénsavas és édesítőszerektől kicsattanó italok.

NWA-Network-World-Alliance

NWA-Network-World-Alliance

- 7 szintű bónuszterv Online és offline is végezhető üzleti lehetőség! - Bónusz az első euró forgalomtól - Nincs szükség minimális havi forgalomra - Nincs forgalmazási kötelezettség a bónusz igényhez - Részarányos külön bónusz az első eurótól

Hirdetés
Ökonet termékek

Ökonet termékek

Az Ökonet1996-ban alakult, száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, mely 1999 óta működik jelenlegi formájában, Kft-ként. Alapítói és tagjai mindannyian hálózatépítők, több mint 10 éves üzleti tapasztalattal és teljes elkötelezettséggel a tiszta és élhető környezet, az egészséges életmód és a valódi emberi értékek iránt. Cégünk az elmúlt tíz év alatt egy családi ház pincéjéből több milliárdos vállalkozássá fejlődött, amely több ezer ember számára biztosít rendszeres jövedelmet, megélhetést, választás szerint akár egy új karrier lehetőségét is. A cégünk által kínált termékek az Ön mindennapjaiban is jelen vannak, hiszen Ön is úgy éli a mindennapjait, akár a többi ember: táplálkozik, folyadékot fogyaszt, törődik a külsejével, az otthona tisztaságával. Mi igyekszünk az Ön számára magas színvonalú, de megfizethető árú termékeinkkel egy környezet- és pénztárcabarát megoldást kínálni. Különleges környezetbarát termékek, élelmiszerek és étrend-kiegészítő készítmények, szépségápoló és más kozmetikai termékek, tisztító- és takarítószerek, a legfejlettebb technikai színvonalat képviselő gépi berendezések, amelyekkel tiszta ivóvizet és tiszta környezetet teremthet magának.

Passzív jövedelem létezik!

Passzív jövedelem létezik!

Közel két évtizeden át hallottuk mi magunk is azt, hogy létezik passzív jövedelem. Sokáig nem is értettük teljesen, hogy miért lenne erre szükségünk, de azért nagyon szerettük volna. Azt is láttuk, hogy, akik erről beszéltek - legalábbis a mi szemünkben - valamiért különleges, ritka emberek voltak. Nem mondtunk le arról, hogy egyszer mi is anyagilag függetlenné váljunk. Viszont nem a megfelelő helyen kerestük a passzív jövedelmet. Igaz nem is tudtuk volna korábban megtalálni ezt a megfelelő helyet itt Európában. Aztán eljött 2009. március 04.! Elindult a DXN Magyarországon is. És most arról számolhatunk be, hogy bárkinek elérhető az anyagi függetlenség, a passzív jövedelem!

Pénzkereseti lehetőség Erdélyben

Pénzkereseti lehetőség Erdélyben

Az eggyetlen valós pénzkereseti lehetőség erdélyeben.Uj kiváló kozmetikai termékek(francia parfümök, bőrápoló krémek, tusfürdők, hajápolók, ékszerek),forgalamzására munkatársakat keresünk. Áraink olcsóbbak mint a konkurens cégeknél. Karrierépitési lehetőség.Nyitott piac, újdonságként ajánlható termékek.Azonnali 30%-os nyereség minden rendelésnél.Minden magad alá beálitott személy renedelése után pedig 10%-ot kapsz

Starline magyar hálózat

Starline magyar hálózat

A Starline egy teljes egészében magyar tulajdonú MLM-hálózat, a magyar gondolkodásmódot szem előtt tartó marketingrendszerrel. A Mindent a vevőért! elvet vallva, 1998. június 01-én indítottuk el a Starline Hálózatot, ahol minőségi termékek kedvező áru megvásárlásán túl biztosítjuk a lehetőséget, hogy a vállalkozó kedvű és tenni akaró emberek az egyedi marketingrendszer alapján, munkájuk mellett vagy akár főállásban, kiemelkedő jövedelemhez jussanak. Az évek során a Starline Hálózat nőtt és erősödött, termékstruktúrája részben átalakult, kizárólagos forgalmazású és saját márkanevű termékcsoportokkal bővült. Vezetőinkkel hosszú éveken át együtt dolgozva mára elértük, hogy a Starline Hálózat, valamint annak termékei és szolgáltatásai széles körben, az ország számos településén ismertek és kedveltek. Mottónk: tisztaság - egészség - minőség!

Vemma

Vemma

Bemutatjuk a Vemma szuper dzsúszt! A Vemma egy kizárólag növényi eredetű folyékony teljesen komplex étrend kiegészítő. Miért a Vemma? A Vemma valószínűleg a legerősebb folyékony antioxidáns, amellyel szervezete valaha találkozott. 12 vitamint és több mint 65 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A Vemma u.n. kolloidális szerkezetű sejtszinten felszívódó tápanyagokat tartalmaz, amelyeket szervezetünk felismer és akár 97%-ban hasznosítani is tud. A Vemma egyedülálló szabadalmaztatott mangosztán kivonatot tartalmaz, amely a xanton fitonutrienseinek köszönhetően az egyik legerősebb természetes antioxidáns. A mangosztánt eddig több mint 130 betegségnél alkalmazták sikeresen. Ezeken kívül organikus zöld teával és aloé verával teszik kutatói a létező legkomplexebb étrend kiegészítővé a világon. A Vemma napi adagja több mint 20 kg zöldség-gyümölcs, sajt, tojás, ?, tápanyag mennyiségét tartalmazza.

Vitalion

Vitalion

A HRI-vitalion Életmód és Egészségvédő Klub, rövid nevén HRI-vitalion Klub célja a népbetegségek legyőzése Magyarországon. Közülük a két leggyakoribb, a csontritkulás és az érelmeszesedés leküzdését, de főleg megelőzését tekintjük kiemelt feladatunknak. Célunkat tagjaink segítségével, a tájékoztatás és a felvilágosítás eszközével kívánjuk elérni. A Klub fontosnak tartja a lakosság egészségügyi kultúrájának növelését, ennek érdekében szakemberek bevonásával rendszeresen tart előadásokat. Eseményeinkről és a változásokról a havonta megjelenő hírlevélben értesítjük tagjainkat. Feltétele a belépésnek, hogy a leendő tag a HRI-vitalion Pontgyűjtő Klub szabályzatát kötelező érvényűnek elfogadja. Az alapszabály rövidített változata olvasható a jelentkezési lap hátoldalán is. Az első termék megvásárlása tartalmazza az éves tagdíjat is, ami 2000 forint. A későbbiekben csak akkor kell a klubtársunknak tagdíjat fizetnie, ha képződött jutaléka. Amíg ez nem történik meg, a klubtagság ingyenes. Tagjaink a klub keretében végzett tevékenységükért pontokat gyűjthetnek, amelyeket kedvezményesen termékekre válthatnak. A pontokat a HRI-vitalion Pontgyűjtő Klub tartja nyilván.

Vitalland

Vitalland

A legtöbb hálózatépítést támogató weboldal kizárólag a weboldal tulajdonosának termel profitot, mi a Vitallandot azonban úgy alkottuk meg, hogy Te is sajátodként használhasd. Ráadásul a Vitallanddal könnyedén fel tudod építeni a saját hálózatodat, mert minden időrabló operatív munkát elvégez helyetted az ügyfélszolgálatunk, így Te a valóban lényeges dolgokra koncentrálhatsz. Mi a rendelkezésedre bocsátjuk ezt a nagyon sikeres weboldal rendszert, amit már a regisztrációd első másodpercétől kezdve ingyenesen használhatsz. Ezt mi nem kötjük feltételekhez, kvalifikációs szintekhez vagy havi díjakhoz. A Vitalland online hálózatépítő rendszere ingyenesen a rendelkezésedre áll, és neked dolgozik. Pusztán azt kell elsajátítanod, hogy hogyan tudod kihozni belőle a legtöbbet.

Webstar - hálózatépítők

Webstar - hálózatépítők

Regisztráció után kapunk 2500 Ft-ot aztán a képfeltöltésért 5000et és az adatlap feltöltéséért ismét 5000 et ezekután már csak regisztrálni kell az embereket ingyenesen és /fő 2500 Ft-ot kapunk! Ezt 100 000 Ft-ig gyűjhetjük és levásárolhatjuk a nov. 1-én nyíló webáruházban, ahol 10-70%os kedvezménnyel vásárolhatunk világmárkák közül!Regisztrrációért írjatok emailt!

Tuti menü