Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM Group hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

FM Group hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » FM Group hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 7 db
FM Group - Miklós Hella

FM Group - Miklós Hella

Ismert parfüm illatok forgalmazása, egységes, ám igényes csomagolásban, könnyen áttekinthető, előre meghatározott, egységes és rendkívül kedvező áron. A termékek eljuttatása a fogyasztókhoz egy egyéni forgalmazói hálózaton keresztül történik, melynek bárki teljes jogú tagjává válhat, egy jelentkezési lap kitöltésével. A koncepció alapelve: Tegyünk lehetővé egy olyan legális és mindenki számára elérhető parfüm beszerzési forrást, mely egy új és eddig egyedülálló alternatívát nyújt azoknak, akiknek nincs lehetősége parfümériákban megvásárolni a népszerű, trendi illatokat 10-19 000 Ft-os áron, vagy egyszerűen nem akarják a nehezen megkeresett pénzüket efféle luxusra költeni!

FM Group Faddi Ferenc

FM Group Faddi Ferenc

Faddi Ferenc vagyok, az FM Group gold orchidea forgalmazója. 2005 márciusában kezdtem ezen rendszer lehetőségeit építeni és másfél hónap alatt sikerült elérni az első vezetői szintet. A harmadik hónapra pedig a következőt, 2007-re pedig az arany szintet. Úgy gondolom, ez Önnek is bármikor sikerülhet, hiszen kipróbált stratégiát adunk az Ön kezébe! Korábban megfordultam néhány network marketing cégnél, hiszen mindenki keresi a számára legmegfelelőbb eszközt a sikerhez. Én megtaláltam! És Ön? Tájékozódjon erről a lehetőségről és döntse el, Önnek megfelel-e! Ne tétovázzon, hiszen a nem döntés jár a legnagyobb kockázattal, az elvesztegetett idő kockázatával! Ön mikorra szeretné elérni álmait? Ma? Holnap? Egy év múlva? 10 év múlva? Vagy talán már tegnap jó lett volna? Lépjen hát! Kívánom, hogy minél gyorsabban érje el álmait, ha együtt fogunk dolgozni, maximálisan a segítségére leszek ebben! Sok sikert kívánok!

FM Group Hausel Mária

FM Group Hausel Mária

Az FM Group robbanás szerű terjeszkedése és sikere nem véletlen: Az FM Group Polska parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát. A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron. Próbálja ki Ön is!

FM Group Lázár Sándor

FM Group Lázár Sándor

Az FM Group elhozta számunkra azt amire már régen vártunk, a luxus parfümöket és kozmetikumokat a mindennapokra. Legyen Ön is érzéki és szexi az FM parfümjeivel. Nálam megtalálhatja a nagy parfüm márkák alternatív illatait hihetetlenül jó áron. Tekintse meg fm parfüm kollekciókat és fedezze fel az alternatív illatok csodálatos világát. Hogyan tud az FM Group egyszerre olcsó és minőségi parfümöket kínálni?

FM Group parfümök

FM Group parfümök

Az FM Group network marketing értékesítési hálózat segítségével juttatja el termékeit a vásárlókhoz. A termékforgalmazók jövedelme az eladási és nagykereskedelmi közötti kedvező árrésből és a hozzájuk csatlakozó értékesítők forgalmából tevődik össze. A jutalék pedig; egyedülállóan az egész hálózati mélység forgalmából tevődik össze. Ideális termékbővítés azok számára akik már érdekeltek valamilyen MLM rendszerben (pl.: Avon, Oriflame, Lyoness, Herballife, Aloex, Herbalance, Energetix, Yess+, Family Business) és kiépített vevőkörrel rendelkeznek.

FM Group Várkonyi Zsolt

FM Group Várkonyi Zsolt

Szeretnéd, ha több sikered lenne a nőknél? Jó hírünk van! Itt a megoldás! EFEM Feromon Parfüm, hogy bármelyik nőt megkapd! A Parfüm nagy koncentrációban tartalmaz Szex Feromonokat, ami által a nők a nem tudnak majd Neked ellenállni! Egyszerű. Működik! 100%-os garancia. Itt van egy tudományosan bizonyított tény, amit az emberek többsége nem is tud! A nő válassza meg a partnerét és nem fordítva. A nők egy bizonyos belső érzelem után választják ki a partnereiket és nem a pénz, a jó duma vagy esetleg a sárm miatt! Mindannyian látunk nap mint nap nem épp Adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel! Ilyenkor elbotránkozunk, hogy neki miért sikerül, ha nekünk nem!? Bemutatunk egy Forradalmian új Parfümöt, ami gyökeresen megváltoztatja az életed! Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a nők tudatalatti szexuális érdeklődéséről szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a nők megnézzenek, flörtöljenek veled, beszélgetésbe elegyedjenek veled és szeretnéd, ha fellendülne a társadalmi életed, akkor olvasd tovább.

Fm Group Webáruház | Sipőcz Norbert

Fm Group Webáruház | Sipőcz Norbert

A kiváló minőség és a kedvező ár = FM Group illatszerek Az alapanyagokat a DROM FRAGRANCES INTERNATIONAL biztosítja a PERFRAND számára, aki csomagolja a termékeket az FM Group World részere. A minőséget az garantálja, hogy a világmárkák gyártáshoz használt összetevőkből és eljárással állítják elő a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően az illatszereket. A minőség viszont nem hozza magával a prémium kategóriától várható árakat, így lényegesen olcsóbb termékkel mindenki számára elérhető. (FM Group ? Cégbemutató) Vásároljon kiváló minőségű termékeinkből Parfümjeink minősége garantálja, hogy a megfelelőt illat választása esetén bárki szívesen fogadja az ajándékot. Női illatok közül: virágos, citrusos, keleties, fás, ciprusos és gyümölcsös illatok választhatók. Férfi parfümök esetében: ciprusos, keleties, fás, fourgeres és vizes illatok nagy választéka biztosítja az elégedett vásárlók nagy számát.

Tuti menü