Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FLP hálózatépítők képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

FLP hálózatépítők - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » FLP hálózatépítők
Keresés
Találatok száma - 4 db
FLP Gellér Krisztina és Brödner Péter

FLP Gellér Krisztina és Brödner Péter

Mi évek óta használunk Aloe Vera termékeket, és 2009 augusztusa óta vagyunk a Forever Living Products Magyarország független termékforgalmazói. 'A Forever Living Products közel három évtized óta az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti forrásai felkutatásának és ezek népszerűsítésének szolgálatában áll.' A termékek világszerte 135 országban emberek millióinak vannak hasznára. Az FLP Aloe Vera készítményeik voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukért megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. Több termékünk a kóser és az iszlám elismerő pecsétekkel is rendelkezik, ami jól mutatja a Forever living Products termékeivel kapcsolatos általános megelégedettséget.

FLP Ilovai Krisztina

FLP Ilovai Krisztina

Reneszánszukat élik a gyógynövények. A szervezet számára létfontosságú anyagok alapján az indokolatlan gyógyszerfogyasztás helyett, egyre nélkülözhetetlenebbek mindennapjainkban. Az utóbbi évtizedek során a világ újra felfedezte az Aloe Vera jótékony hatását. A több mint 250 ismert fitokémiai hatóanyagával, csodálatos történelmével ma már az egészségügyben és a kozmetikai iparban is széles körben alkalmazott növénnyé vált.

FLP Wágner Richárd

FLP Wágner Richárd

Napjainkban reneszánszukat élik a gyógynövények. A szervezet számára létfontosságú anyagok alapján az indokolatlan gyógyszerfogyasztás helyett, egyre nélkülözhetetlenebbek a betegségek megelőzésében és a már kialakult betegségek tüneteinek enyhítésében. Az utóbbi évtizedek során a világ újra felfedezte többek között az Aloé Vera jótékony hatását is. A több mint 200 ismert fitokémiai hatóanyagával, csodálatos történelmével ma már az egészségügyben és a kozmetikai iparban is széles körben alkalmazott növénnyé vált. A belőle készült termékek felölelik a táplálék kiegészítők széles skáláját, borregeneráló termékeket és bio kozmetikákat. Ezek egy egészséges alternatívát nyújtanak a mai vegyileg manipulált világunkban a szervezet egyensúlyának visszaállításában.

Waldy Team Forever

Waldy Team Forever

A természet megalkotta a tökéleteset, az Aloe Vera gyógynövényt! Az Aloe Vera gyógynövény legnagyobb termesztője a Forever Living Products cég. Az általa készített táplálék-kiegészítők, személyi higiéniai, dekor kozmetikai termékek vitathatatlanul a Világ egyik legkiválóbb termékei. Ezért a cél, hogy az emberek megismerjék, ezeket, a remek termékeket, és minél többen használják, minél kedvezőbb áron. A cég nem csak termékekben, de az Üzleti ajánlatában is a legjobb a világon.

Tuti menü