Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
DXN-Ganoderma kávé képes leírás - Hálózatépítők.tlap.hu
részletek »

DXN-Ganoderma kávé - Hálózatépítők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: halozatepitok.tlap.hu » DXN-Ganoderma kávé
Keresés
Találatok száma - 8 db
A DXN-ről minden egy helyen!

A DXN-ről minden egy helyen!

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja az egy világ egy piac koncepciót! A DXN a ganoderma gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a 28.helyen szerepel az MLM cégek listájában. Kényszermentes marketingterve és élvezeti cikkei kiválóak! DXN MLM élvezeti cikkekkel! Ez az oldal minden információt összegyűjtött, hogy teljes legyen az információd a cégről és a termékekről!

A lugosító kávé.

A lugosító kávé.

A kávé világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávézás szenvedély. A tudomány jeles képviselői máig vitatkoznak azon, hogy a fogyasztása egészséges-e vagy sem. Néhány dologban viszont egyetért mindenki: a kávé savasítja a szervezetet és a koffeinnek vannak nem kívánatos mellékhatásai is. Sok ember számára különböző betegségek és érzékenységek miatt eleve tilos a fogyasztása. Most az ő számukra is van megoldás.. A DXN GANODERMAKÁVÉ új fejezetet nyitott a kávézás történetében. Kiváló minőségű arabica kávé Braziliából és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A ganoderma mint gyógynövény, évezredek óta a keleti kultúrák figyelmének középpontjában áll. A gyógynövények királyának nevezik, a kinai orvoslás több száz gyógynövény között az első helyeken említi. Kiemelkedő élettani hatásai közül néhány: Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, lúgositó. A Ganoderma menüpont alatt sok érdekesség olvasható még a gombáról.

Cofeeman

Cofeeman

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

DXN-Ganoderma

DXN-Ganoderma

Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja. Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget! A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Gyógykávé

Gyógykávé

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Rendkívül frissítő és egészséges.

Kávéüzlet egyszerűen, online

Kávéüzlet egyszerűen, online

Mi kell a sikeres üzlethez? Egy jó termék és egy jó üzletépítési módszer. Nálunk mindkettő adott: A termék az egészséges kávé, tudom furcsán hangzik elsőre. De nincs benne semmi trükk, csak 100% kiváló arabica kávé és ganoderma gyógygomba-kivonat. Ezáltal olyan élvezeti cikket kapunk, ami nemcsak finom, de az egészségünkre is jó hatással lehet. Gondolj csak bele, a felnőtt lakosság 83%-a kávéfogyasztó! Szerintem van igény erre a termékre! A módszer pedig az online hálózatépítés. Ha utálsz házalni és utálod a különféle nyomulós eladási technikákat, akkor ezt az üzletet neked találták ki, mert itt ilyen nincs! Van viszont kiváló termék és korrekt üzleti modell, amely által megfelelő munkával bárki sikeres lehet. Mire vársz még? Csatlakozz hozzám most!

Specht József és Vali DXN Gyémántok

Specht József és Vali DXN Gyémántok

Két éves már a történetünk a DXN-ben. Képek, videók és írások mutatják be. A lényeg, hogy mi ketten már nem dolgozunk munkahelyen, nincsen főnökünk, akkor kelünk, amikor kialudtuk magunkat! Megoldást keresel a csekkjeid befizetésére? Szerinted sem annyira biztos, a biztos állás, és a biztos nyugdíj? Ezzel mi is így voltunk!

Tóth Lajos - DXN

Tóth Lajos - DXN

Tóth Lajos vagyok. A DXN Europe tagja. Szeretném felhívni a figyelmedet erre a lehetőségre. A weblapomnak az a célja, hogy segítsek Neked egy jobb, egészségesebb életvitel eléréséhez és megoldást kínáljak az eddig meglévő problémáidra. A DXN termékek nyílt kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Törzsvásárlói rendszerben történik az értékesítésük, a weboldalamon keresztül lehet rendelni, ahol további információk is találhatóak.

Tuti menü